social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ροπόκης: «Πρέπει να είσαι χομπίστας για να μην έχεις πρόβλημα»

Ροπόκης: «Πρέπει να είσαι χομπίστας για να μην έχεις πρόβλημα»

Απαισιόδοξος σε μεγάλο βαθμό εμφανίστηκε ο προπονητής της Κορωνίδας Γαλατσίου, Γρηγόρης Ροπόκης, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο soccerlive.gr όταν ρωτήθηκε για τη νέα χρονιά και πως βλέπει το 2021.

Ο ίδιος στάθηκε στο γεγονός ότι θα πρέπει να γίνουν λεπτές κινήσεις και ουσιαστικές προκειμένου οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον αθλητισμό να πάρουν ανάσα.

Αναλυτικλα

"Το 2020 ήταν ό,τι χειρότερο έχω ζήσει και σαν προπονητής και γενικά σαν άνθρωπος. Νομίζω ότι η πλειοψηφία του πληθυσμού αυτό πιστεύει. Σε προσωπικό επίπεδο, θεωρώ ότι κακώς έχει πάρει τόσο μεγάλη έκταση το θέμα του κορωνοϊού. Υπάρχει ιός αλλά όχι όπως τα μεγαλοποιούν τα ΜΜΕ. Θέλουν να μας περάσουν κάτι διαφορετικό και γι αυτό γίνεται αυτό που σε ακούμε σε αυτό το βαθμό. Από εκεί και πέρα, εάν ανοίξουν τα σχολεία θα γίνει κάτι παρόμοιο στον αθλητισμό πιστεύω. Εύχομαι να επιστρέψουμε στα γήπεδα και να δουλεύουμε και εμείς διότι υπάρχει πρόβλημα σε ανθρώπους που έχουν ως επάγγελμα τον αθλητισμό. Πρέπει να είσαι χομπίστας για να μην έχεις πρόβλημα".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35