social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαυρίδης: Οι ποδοσφαιριστές έχουν... βαρεθεί να τρέχουν-Δύσκολη η επανεκκίνηση

Μαυρίδης: Οι ποδοσφαιριστές έχουν... βαρεθεί να τρέχουν-Δύσκολη η επανεκκίνηση

Η προσπάθεια που έκανε η Πεύκη στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ δεν άφησε ικανοποιημένο το τεχνικό επιτελείο της, αφού, υπάρχει μεγάλη πίστη στις δυνατότητες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το συγκρότημά του Κυριάκου Μαυρίδη έχοντας συγκεντρώσει πέντε βαθμούς σε επτά ματς δείχνει ότι έχει δυνατότητες ωστόσο σε αρκετά ματς έχει αδικήσει τον εαυτό.

Αυτό αποτύπωση ο έμπειρος προπονητής στις δηλώσεις που παραχώρησε όπου και τόνισε: "Η πορεία δεν ήταν η αναμενόμενη από πλευρά συγκομιδής βαθμών διότι από πλευράς παιχνιδιού καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια. Απλώς είναι άπειρη αυτή η ομάδα και αυτό φαίνεται από τους πέντε βαθμούς που έχουμε συγκεντρώσει. Σίγουρα δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στον όμιλο που συμμετέχουμε. Η μόνη ομάδα που έχει ξεχωρίσει απ' όσες έχουμε αντιμετωπίσει είναι ο Ατρόμητος Μεταμόρφωση".

Για το θέμα της επανέναρξης, ο κ. Μαυρίδης δήλωσε

"Στο θέμα της επανέναρξης εγώ προσωπικά το βλέπω δύσκολο. Ακούω ότι θα αρχίσουμε αρχές Φεβρουαρίου. Πως θα γίνει αυτό χωρίς να ξεκινήσουν οι προπονήσεις; Στις αρχές κάτι έκαναν οι παίκτες. Τώρα; Έχουν βαρεθεί οι ποδοσφαιριστές να τρέχουν. Εφόσον βρεθεί λύση θα την εξετάσουν οι υπεύθυνοι νομίζω και θα πάρουν την καλύτερη απόφαση. Το βλέπω λίγο δύσκολο για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να γίνονται εμβόλιμες αγωνιστικές και γενικά πιστεύω ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις δεν δίνουν τις δυνατότητες να τηρούνται τα μέτρα".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35