social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νάστος: Εάν δεν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα θα είναι καταστροφικό

Νάστος: Εάν δεν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα θα είναι καταστροφικό

Σε μία καίρια χρονικά εποχή όπου η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού έχει … νεκρώσει κάθε αθλητική δραστηριότητα σε επίπεδο ερασιτεχνικού αθλητισμού, είναι εύλογο όλοι οι εκπρόσωποι των ερασιτεχνικών συλλόγων της ΕΠΣΑ να κινούνται σε ανάλογους ρυθμούς.

Μια από τις ομάδες αυτές είναι και ο Ηρακλής Περιστερίου, με τον προπονητή Ανδρέα Νάστο να μοιράζεται τις σκέψεις του σχετικά με την πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

"Δεν έχουμε αλλάξει φιλοσοφία σε σχέση με πέρυσι. θέλουμε να αγωνίζονται ποδοσφαιριστές προερχόμενα από τα τμήματα υποδομής μας. Ήμασταν σε καλό δρόμο όσο παίζαμε, αλλά τώρα τι να πούμε. Όλα αυτά αποτελούν παρελθόν καθώς μας έκοψε ο covid".

Ερωτηθείς εάν πιστεύει ότι πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ο Ανδρέας Νάστος δήλωσε: "Κοιτάζω την αισιόδοξη πλευρά. Θέλουμε να ξεκινήσουμε και εάν δεν συμβεί θα είναι καταστροφική για όλο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο".

Για την προσπάθεια η διοίκηση της ομάδας, ο έμπειρος προπονητής πρόσθεσε: "Είναι δίπλα μας από την πρώτη στιγμή. Πραγματικά ενδιαφέρονται για την ομάδα και προσπαθούν να λύσουν ότι προβλήματα παρουσιάζονται. Θέλουν να στηριχτούν σε ποδοσφαιριστές της ακαδημίας, οι οποίοι θα βοηθιούνται από δυο-τρεις έμπειρες μονάδες".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35