social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σωτηρίου: Η χρονιά μοιάζει χαμένη

Σωτηρίου: Η χρονιά μοιάζει χαμένη

Ο Νίκος Σωτηρίου μαζί με τον Ηλία Στέφο είναι δυο από τους ανθρώπους που τρέχουν τον οργανισμό που λέγεται Άμιλλα Περιστερίου.

Αναλαμβάνοντας τα ηνία του συλλόγου πριν από μερικά χρόνια φρόντισαν να δημιουργήσουν ένα σύνολο το οποίο ως επι τω πλείστων έχει οικογενειακό κλίμα και γενικότερα η αγωνιστική πρόοδος που παρουσιάζει είναι άξια θαυμασμού.

Η κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού δεν θα μπορούσε να μην έχει επηρεάσει και το σύλλογο του Περιστερίου, ο οποίος τις πρώτες επτά αγωνιστικές στον 3ο όμιλο της Β'ΕΠΣΑ συγκέντρωσε 14 βαθμούς.

Όλα αυτά βέβαια έχουν πλέον μικρή σημασία αφού ο κορωνοϊός δεν επιτρέπει στο σύλλογο να συνεχίσει το έργο του.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Σωτηρίου ο οποίος έδωσε το δικό του μήνυμα.

Αναλυτικά

"Η δική μου γνώμη και με αυτά που βλέπω είναι ότι υπάρχουν δυσκολίες. Περιμένουμε το τριτο κύμα και το βλέπω αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο. Η φετινή χρονιά θα πρέπει να θεωρείται χαμένη και νομίζω ότι οι ομάδες πρέπει να σχεδιάζουν τα πλάνα τους για τη νέα περίοδο. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, δεν αλλάζουμε φιλοσοφία. Είμαστε δυο άτομα που ασχολούμαστε με το σύλλογο και προσπαθούμε μαζί με τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές να διατηρήσουμε το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στο σύλλογο. Τα παιδιά γυμνάζονται ατομικά είτε σε μικρά γκρουπ και υπάρχει συνεχή επαφή, τηρώντας βέβαια τα μέτρα που έχει θεσπίσει η κυβέρνηση. Εύχομαι όλο αυτό που μας βασανίζει να σταματήσει άμεσα και να επιστρέψουμε. Καλή χρονιά σε όλους".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35