social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σάκης Βερούτης: «Είναι «φονικό» για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο»

Σάκης Βερούτης: «Είναι «φονικό» για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο»

Ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης έχει πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή πορεία στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ ωστόσο οφείλει όπως και όλες οι ομάδες να περιμένει τις εξελίξεις.

Μετά από 7 ματς η ομάδα από τα βόρεια προάστια βρίσκεται στην 2η θέση πίσω από τον πρωτοπόρο Ιπποκράτη, έχοντας συγκεντρώσει μάλιστα 16 βαθμούς. Αυτό δείχνει ότι η δουλειά που γίνεται από διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές δεν είναι τυχαία, όμως σπουδαίο ρόλο στην προσπάθεια αυτή έχει παίξει ο προπονητής, Σάκης Βερούτης.

Ο έμπειρος κόουτς παρακολουθεί όπως και πολλοί συνάδελφοι του τις εξελίξεις λέγοντας με δηλώσεις του τα εξής

"Σίγουρα αυτό που έχει γίνει είναι φονικό για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να βρούμε μια λύση για τον αθλητισμό. Από εκεί και πέρα, είμαστε άξιοι της τύχης μας που δεν μπορούμε να τηρήσουμε το πρωτόκολλο. Έπρεπε παρ' όλα αυτά να έχει βρεθεί μια λύση γιατί όσες προπονήσεις και να κάνεις ατομικά δεν έχουν καμία σχέση με την προπόνηση που γίνεται σε ομαδικό επίπεδο. Το επίπεδο θα πέσει ασφαλώς στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αφου αρκετά παιδιά θα αποσυρθούν από την ενεργό δράση. Καλό θα είναι να βρεθεί μια λύση και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα μέσω play-off και play-out, όμως οφείλουμε να περιμένουμε. Εμείς προσπαθούμε να βρούμε, μέσα σε νόμιμα πλαίσια, τρόπους για να προπονηθούν οι ποδοσφαιριστές"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35