social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνέχεια στις επιτυχίες για τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου 5-1 τον Ηρακλή Περιστερίου

Συνέχεια στις επιτυχίες για τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου 5-1 τον Ηρακλή Περιστερίου

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, η Δάφνη Π.Φαλήρου πέτυχε ακόμα μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

, καθώς επικράτησε με 5-1 του Ηρακλή Περιστερίου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στη Β’ΕΠΣΑ. Η ομάδα μας δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό της, ο οποίος μάλιστα μας έχει υποχρεώσει στη μοναδική μας φετινή ήττα σε επίσημο αγώνα, με σκορ 1-0 για το θεσμό του Κυπέλλου στο «Σωτ. Αγγελόπουλος». Ο Μιρβελασβίλι άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό, ενώ ο Κακούσιος ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσα (1-1) στο 32’. Από κει και πέρα όμως το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τη Δάφνη Π.Φαλήρου, καθώς ο Κωνσταντινίδης έκανε το 2-1 στο 44’, ο Μπεκατώρος το 3-1 στο 55’ , ο Μιρβελασβίλι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 66’ έκανε το 4-1, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 77’ ο Ποζίδης.

ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ (Βαγ. Σάπκας): Λαχανάς, Ιωαννίδης, Πάλλας (75’ Πυλαρινός), Κόθρας, Καραβίδας, Λυκουρόπουλος, Μπεκατώρος (70’ Ράπτης), Βλαχάκης Ε. (65’ Μουχαμέτι), Μιρβελασβίλι, Ποζίδης (77’ Κακαζής), Κωνσταντινίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡ.: Παπαβασιλείου, Πάνος (46’ Μουράτης) , Μπαλούτσος, Αναγνώστου, Γιαννακόπουλος, Σιώλος, Γιώτης, Ζαϊμι, Νίτας (77’ Τζαφερός), Κακούσιος (72’ Βαρδαναράτος), Πιρέρι (72’ Νικολάου).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35