social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Έδεσε» Φιλίππου η Αθηναϊδα-Ξεκινάει ο προγραμματισμός

«Έδεσε» Φιλίππου η Αθηναϊδα-Ξεκινάει ο προγραμματισμός

Μέσω δελτίο τύπου η Αθηναϊδα έκανε γνωστό ότι μετά την απόφαση της ΕΠΟ να... ματαίωση λόγω πανδημίας τα τοπικά πρωταθλήματα, ξεκινάει ο προγραμματισμός της ομάδας.
Στο πλαίσιο αυτό, ο ιστορικός σύλλογος από την Κυψέλη έκανε γνωστή την επέκταση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Φιλίππο που έχει παραδώσει την έκθεση του στον τεχνικό δειυθυντή Μιχάλη Σπανό.
Το δελτίο τύπου
Και επίσημα πλέον με μια λιτή ανακοίνωση η ΕΠΟ ,παρά τις ελπίδες και αρκετές υποσχέσεις που υπήρχαν για το αντίθετο ,ματαίωσε την σεζόν 2020-21 για όλες τις ΕΠΣ.
Μια εξέλιξη θλιβερή αλλά και λανθασμένη, κυρίως εαν εστιάσουμε στο μη άνοιγμα όυτε των ποδοσφαιρικων ακαδημιών.
Ένα λάθος που ελπίζουμε να διορθωθεί άμεσα από την Πολιτεία.
Η ομάδα μας, μην δεχόμενη όλο αυτό το πισωγύρισμα να γκρεμίσει ότι με κόπο είχαμε χτίσει από πέρυσι, προχωράει άμεσα στην ενεργοποίηση του σχεδιασμού της επόμενης σεζόν.
Στο πλαίσιο αυτό ανακοινωνουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με τον Προπονητή της Ανδρικής Ομάδας Κύριο Δημήτρη Φιλίππου ο οποίος θα έχει την τεχνική ηγεσία και την νέα χρονιά.
Ο Κύριος Φιλίππου έχει ήδη παραδώσει την έκθεση/εισήγηση του για την νέα σεζόν, στον Τεχνικό Διευθυντή Μιχάλη Σπανό και ο προγραμματισμός έχει ήδη δρομολογηθεί.
Η ομάδα μας στην δύσκολη αυτή επόμενη μέρα για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό θα συνεχίσει να λειτουργεί σε υψηλά στάνταρ τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά και η πρόθεση Του Προέδρου και της διοίκησης είναι η παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας, πλαισιωμένη από επιλεγμένη και ποιοτική ενίσχυση σε καίριες θέσεις.
Θα γυρίσουμε στο γήπεδο και θα γυρίσουμε πιο δυνατοί."
Α.Ο Αθηναΐς Κυψέλης.

Σχετικά άρθρα

Πολυμέρης: «Να βγάλουμε στο κύπελλο στοιχεία από τη προετοιμασία»

«Τρίποντο» ο Κολωνός, 4-1 τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Ανακοίνωσε Ουάγια ο Ιπποκράτης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35