social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κωνσταντινίδης στην Ιεράπολη και τρεις ανανεώσεις

Κωνσταντινίδης στην Ιεράπολη και τρεις ανανεώσεις

Στην Ιεράπολη ο σχεδιασμός συνεχίζεται με ένα και μοναδικό στόχο: Η ομάδα να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο σύλλογος των δυτικών προαστίων ήρθε σε συμφωνία με ακόμη έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή που ενδέχεται να προσφέρει πολλές και σημαντικές λύσεις στο συγκρότημα του Κώστα Ζαμπέτα. 

Υπό τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο 21χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ, Τάσος Κωνσταντινίδης.

Το νέο απόκτημα της Ιεράπολης προέρχεται από τους Φιλάθλους Πειραιά ενώ μεταξύ άλλων έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του και στην Αγία Ελεούσα. Διακρίνεται για την ταχύτητα του και την ευχέρεια στο σκοράρισμα και έρχεται για να βοηθήσει την Ιεράπολη στο επιθετικό κομμάτι. 

Εκτός από τη μεταγραφική ενίσχυση παιρνάμε στο μέτωπο των ανανεώσεων καθώς ακόμη τρεις παίχτες ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το σύλλογο.

Ο λόγος για τον Γιαννούλη Καλλίλα, τον Πέτρο Παπανικολάου και τον Σταμάτη Τζαρέλα, που αποτελούν παίκτες που ανήκουν στον κορμό της ομάδας. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35