social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δόξα Βύρωνος: Οι εμπρηστικές σας δηλώσεις μόνο γέλιο μπορούν να μας προκαλέσουν

Δόξα Βύρωνος: Οι εμπρηστικές σας δηλώσεις μόνο γέλιο μπορούν να μας προκαλέσουν

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δόξα Βύρωνας αναφερόμενη στο ματς με τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας που έγινε την προηγούμενη Κυριακή.

Αναλυτικά

Μετά την χθεσινοβραδινή εμπρηστική ανακοίνωση του A.O N.Φ ΑΤΤΑΛΟΣ είμαστε στη δυσάρεστη θέση να δώσουμε μια απάντηση στα όσα έγιναν ή μάλλον δεν έγιναν την Κυριακή στο γήπεδο της Εργάνης στη μεταξύ μας αναμέτρηση. Καταρχάς η Δόξα Βύρωνος η ομάδα με τον περισσότερο κόσμο στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις, στηρίζεται στη δύναμη του κόσμου της ο οποίος αποτελεί και την διοίκηση της.
Την Κυριακή, παρά την εριστική συμπεριφορά ποδοσφαιριστών και παραγόντων της ομάδας σας, κανείς δεν σας πείραξε, η φιλοξενία μας ήταν άψογη και η διοίκηση της ομάδας μας έκανε τα πάντα ώστε να έρθετε, να παίξετε και να αποχωρήσετε χωρίς προβλήματα. Παρά το γεγονός ότι οι φίλαθλοι μας είχαν γεμίσει το γήπεδο -πράγμα πρωτόγνωρο ίσως για εσάς και για τα δικά σας δεδομένα- είχαν άψογη συμπεριφορά, οι φίλαθλοι σας δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και -όπως και η αποστολή του Αττάλου- έφυγαν σαν κύριοι.
Όσον αφορά το αγωνιστικό, καμία άλωση δεν έγινε. Με ένα γκολ δώρο και ένα γκολ στα χασομέρια με… 50άρα μπαλιά, δεν αλώνεις. Κάνεις τον σταυρό σου που πήρες τρεις βαθμούς, κατεβάζεις το κεφάλι κάτω μπαίνεις στα αποδυτήρια σου και αποχωρείς. Δεν πανηγυρίζεις, δεν προκαλείς τους φιλάθλους επιζητώντας την ένταση. Θέλετε να μας πείτε το τι έλεγε στον κόσμο ο κ.Λύγκος ή πρέπει να σας θυμίσουμε εμείς; Το π***α μέσα στο Βύρωνα σας θυμίζει κάτι ή μήπως δεν το ακούσατε; Να τον χαίρεστε.
Κύριοι, εμείς έχουμε μάθει να στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις. Δεν έχουμε ανάγκη να «ψαρεύουμε» οπαδούς και η ομάδα μας έχει αποδείξει πως αν δεν την πειράζουν, δεν πειράζει κανέναν. Είτε στα εντός, είτε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Οι εμπρηστικές σας δηλώσεις περί εξύβρισης της ΑΕΚ, του Μελισανίδη και της Original μόνο γέλιο μπορούν να μας προκαλέσουν.
Δεν ασχοληθήκαμε, δεν ασχολούμαστε και δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με τις ομάδες οι οποίες στηρίζονται στη δύναμη του ενός. Τις λεγόμενες «μεγάλες». Δεν έχουμε τίποτα με καμία ΑΕΚ, με κανέναν Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό ή οποίον άλλον. Μας ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μας. Και η πρόοδος της. Δεν ξέρουμε αν ισχύει το ίδιο και για εσάς βέβαια...
Πριν γράφετε ψέματα, πριν προβαίνετε σε εριστικά σχόλια, καλό είναι να μάθετε να σέβεστε και να μελετάτε καλύτερα τι γράφετε….

Υ.Γ: Ακόμη περιμένουμε να μάθουμε πόσα χρήματα μας δώσατε για να πάρετε τη νίκη. Αλλά ακόμη περισσότερο, τον άνθρωπο που έβγαλε τέτοιου είδους «βρώμα» η οποία προσβάλει την ομάδα μας, την ιστορία της, την διοίκηση και τους φιλάθλους της.

Υ.Γ1 Δόξα δε χρημάτων ουκ ωνητή.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35