social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γαγάνης: Προέχει η υγεία των αθλητών

Γαγάνης: Προέχει η υγεία των αθλητών

 Την -ορθή- απόφαση που πήρε η ΕΠΣΑ να ακυρώσει όλα τα πρωταθλήματα σχολίασε ο βοηθός προπονητή της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου, Στέφανος Γαγάνης.

Ο φιλόδοξος κόουτς μίλησε και για τα μέτρα που πρέπει να τηρούμε ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα βγαίνει εκτός ρυθμού.
Αναλυτικά
"Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την εξάπλωση του κορονοϊού , η αναβολή του πρωταθλήματος κρινόταν απαραίτητη κάτι που πολύ σωστά έπραξε η ΕΠΣΑ και τα υπόλοιπα όργανα της ΕΠΟ καθώς προέχει η υγεία των αθλητών και την προπονητων, ώστε να μην υπάρχει παραπάνω έξαρση του φαινομένου. Παραταύτα, η διακοπή σίγουρα μας αποσυντονίζει και μας απορρυθμίζει, μιας και ήμασταν σε μια πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και έτοιμοι να παίξουμε ένα πολύ σημαντικό ,για την συνέχεια του πρωταθληματος , παιχνίδι με την Ανθούπολη. Ευθύς αμέσως μαζί με τον Β.Σαπκα φροντίσαμε να δώσουμε στους παίχτες ατομικά προγράμματα προπόνησης , μέχρι να πάρουμε την άδεια να ξανά μπούμε στο γήπεδο ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες αγωνιστικές απώλειες".


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35