social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αγία Ελεούσα: Η Ακαδημίας πρωτοπορεί και προπονείται και από το σπίτι!

Αγία Ελεούσα: Η Ακαδημίας πρωτοπορεί και προπονείται και από το σπίτι!

Είναι γεγονός και παράλληλα μια απίστευτη καινοτομία, με τμήματα της Ακαδημίας της Αγίας Ελεούσας να ακολουθούν προπονητικό πρόγραμμα από το σπίτι!

Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας, Νίκο Νταλαμπίρα:

«Είμαστε η πρώτη και ίσως η μοναδική ακαδημία που μπορεί να το κάνει αυτό, καθώς έχουμε επίσημη συνεργασία με την Coerver Coaching από το ξεκίνημα της σεζόν!

Συγκεκριμένος προπονητής μάλιστα διδάσκει συγκεκριμένες τις δεξιότητες στα παιδιά. Η Ακαδημία μας όχι απλά είναι δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειες, αυτές τις μέρες που όλοι μας πρέπει να μείνουμε σπίτι, αλλά προσπαθεί – όπως οφείλει γιατί αυτό κάνουν οι σωστές ακαδημίες – να δείχνει το δρόμο.

Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα , δεν ασχολούμαστε γι’ αυτό τον λόγο με το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο. Ακόμα και τώρα βρήκαμε τον τρόπο να μεταδώσουμε αυτά που αγαπάμε και πρεσβεύουμε…

Δεν έχουμε αγώνες; Δηλαδή ο μπαμπάς δεν θα περιμένει νίκη το Σάββατο; Τώρα είναι που πρέπει να βγούμε μπροστά! Αγαπάμε τα παιδιά μας και τον υγιή αθλητισμό. Δεν είναι αυτοσκοπός οι νίκες. Αγαπάμε την ανάπτυξή τους, την αυτοβελτίωση και την σωστή ανατροφοδότηση. Λυπούμαστε μόνο γιατί δεν παίζουν και δεν επικρατεί Ψυχαγωγία (Προερχόμενη από σύνθεση των «ψυχή» και «άγω», σημαίνει την αγωγή της ψυχής.)

Επί της ουσίας τώρα… δημιουργήσαμε εικονική και live προπόνηση, ναι καλά διαβάσατε. Σχεδόν μέρα παρά μέρα τα παιδιά συνδέονται στην πλατφόρμα μας με τους κωδικούς που τους δίνουμε και παρακολουθούν τον προπονητή μας και ειδικό στην μεθοδολογία Coerver, να τους δείχνει, να τους εξηγεί την κάθε δεξιότητα και παράλληλα εξασκούνται μαζί!

Ένας προπονητής για τον κάθε ένα μικρό μας δηλαδή μπροστά στα μάτια του… Είμαστε περήφανοι για αυτή την κίνηση. Σε μια τέτοια περίοδο , ο καθένας από το σπίτι του και παράλληλα όλοι μαζί βιώνουμε την χαρά τους καθώς εξασκούνται πάνω σε κάτι που αγαπούν!

Ξεχνιούνται από της κατάσταση, γυμνάζονται , και γεμίζουν όμορφα τον χρόνο τους… επικοινωνούν! Το πιο σημαντικό απ’ όλα βέβαια είναι πως το βγάζουμε παρά έξω για να το μοιραστούμε. Το έχουν πολλά παιδιά ανάγκη και εμείς δεν το κρατάμε για εμάς. Δεν το χρεώνουμε εννοείτε, αυτό είναι η υποχρέωση μας, να προσφέρουμε. Ευελπιστώντας να γίνει το ίδιο από κάθε παιδαγωγικό φορέα προς τα παιδιά μας ειδικά τώρα…

#ape_academy

Νταλαμπίρας Νίκος Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ , Καθηγητής Προπονητικής , Γυμναστής Φυσικής Κατάστασης , Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών ΑΠΕ Αγία Ελεούσα

Πληροφορίες:

697 6838732 Νίκος Νταλαμπίρας

690 6608576 Μιχάλης Μουσούρης


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35