social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαδόπουλος: «Πετύχαμε και τους τρεις στόχους»

Παπαδόπουλος: «Πετύχαμε και τους τρεις στόχους»

Η εξέλιξη της συγχώνευσης των δύο σωματείων του Χολαργού το περασμένο καλοκαίρι, διαφοροποιούσε και τις προσδοκίες που θα υπήρχαν από τον Άρη στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας.

Του Δημήτρη Θεοδώρου

Ωστόσο, οι κιτρινόμαυροι ανταποκρίθηκαν στο έπακρο, καταφέρνοντας να συνδυάσουν τις επιμέρους στοχεύσεις και να προσφέρουν έναν θετικό απολογισμό, μέχρι βεβαίως τη διακοπή στη δράση, που τους βρίσκει στην 10η θέση της κατάταξης στον 1ο όμιλο μετά από 22 αγωνιστικές. Σε τοποθέτησή του στην «ΩΡΑ των σπορ», ο Βασίλης Παπαδόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα της δουλειάς που έγινε, σημειώνοντας πάντως πως η ομάδα του θα μπορούσε να βρίσκεται ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. «Μετά την ένωση των δύο σωματείων (ΟΦ και Άρης) που έγινε το καλοκαίρι, προέκυψε κοινή διοίκηση από την οποία ουσιαστικά τέθηκαν τρεις στόχοι για τον Άρη: να προετοιμάσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να παίξουν στον Χολαργό, η ομάδα να σωθεί το συντομότερο δυνατό και, επίσης, να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι τα καταφέραμε και τα τρία» σχολίασε αρχικώς ο 35χρονος τεχνικός και εξήγησε: «Τον Ιανουάριο πήγαν στον Χολαργό δύο ποδοσφαιριστές (Γαλάτης και Λούμι), οι οποίοι χρησιμοποιούνται στο δεύτερο μισό της σεζόν, ενώ εμείς ανεβάσαμε από την Κ16 ακόμη τρία παιδιά (Τόλα, Στρατάκος, Μυρτέζα), γεννηθέντα το 2003, τα οποία έχουν πάρει αρκετές συμμετοχές και έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, το καλοκαίρι είναι πιθανό να πάει στον Χολαργό κι άλλος ποδοσφαιριστής, από αυτούς που εξελίχθηκαν μέσα στη σεζόν».
Στη συνέχεια, περιορίστηκε στις αγωνιστικές επιδόσεις της ομάδας του: «Από την αρχή του πρωταθλήματος δεν πέσαμε ποτέ κάτω από τη δέκατη θέση. Αντιμετωπίσαμε ένα πρόβλημα στο σκοράρισμα, είχαμε κι ένα κακό σερί εννέα αγωνιστικών χωρίς νίκη, όμως γενικώς η χρονιά έχει πάει καλά. Θα μπορούσαμε να είμαστε αρκετά ψηλότερα. Βλέπω ότι τα παιδιά εξελίσσονται και αυτό μας προκαλεί ιδιαίτερη ικανοποίηση».
Σε σχέση με το υπόλοιπο της σεζόν και αν θα έπρεπε τα πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν, ο Β. Παπαδόπουλος κατέθεσε τη δική του επιθυμία: «Σαφώς, πάνω απ' όλα είναι η υγεία. Εφόσον, όμως, δεν θα ήταν ρίσκο, θα θέλαμε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Καλό είναι η σεζόν να τελειώσει μέσα στο γήπεδο. Άλλωστε, το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση και μας έχει λείψει πάρα πολύ! Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και να επανέλθουμε σε αυτό που αγαπάμε πολύ».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35