social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσαν Στάμος-Κοντής στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας

Ανανέωσαν Στάμος-Κοντής στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας

Στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας οι ανανεώσεις των Πάππου, Βάσου, Πολυχρονάκη και Χρόνη άνοιξαν την όρεξη στην διοίκηση.

Συγκεκριμένα, τα τελευταία 24ωρα, οι άνθρωποι της ομάδας με συντονισμένες κινήσεις δείχνουν ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα τελειώσουν όλα τα ζητήματα που αφορούν το σχεδιασμό του συλλόγου.

Στο πλαίσιο αυτό σήμερα ακόμη δυο ποδοσφαιριστές πέρασαν το κατώφλι των γραφείων του σωματείου και συμφώνησαν προκειμένου να προπονούνται τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Γαληνού Νικολαϊδη.

Ο λόγος για τον 30χρονο ακραίο αμυντικό, Γιώργο Κοντή ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση της ομάδας και ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Φιλαδελφιώτες. 

Ο Κοντής αγωνίστηκε 41 ματς τον τελευταίο 1,5 χρόνο στην ομάδα και είχε σημαντική συνεισφορά στην άνοδο της ομάδας αφού ήταν εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα.

Ο έτερος ποδοσφαιριστής που συμφώνησε να παραμείνει στους νεοφώτιστους είναι ο Νίκος Στάμος. Ο "Κοντός" που μετακινήθηκε στους πρωταθλητές της Β' ΕΠΣΑ φέτος το Γενάρη, μετά από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση, απάντησε θετικά στην πρόταση που δέχτηκε.

Έτσι, το τεχνικό επιτελείο βλέπει δυο ακόμη χρήσιμα εργαλεία να συμπεριλαμβάνονται στο πλάνα του για τη νέα περίοδο.

Ο Στάμος φημίζεται για τις απίστευτες εκτελέσεις φάουλ, την ικανότητα του να προσφέρει στο τομέα της δημιουργίας και για το εξαιρετικό και ευθύβολο σουτ που κάνει το έργο των τερματοφυλάκων δύσκολο.

Στα 16 ματς πέτυχε 2 γκολ, δείχνοντας την κλάση του. 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35