social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΠΟ Ψυχικού: Προσδοκούμε και αδημονούμε την επαναλειτουργία όλων των δραστηριοτήτων μας

ΠΟ Ψυχικού: Προσδοκούμε και αδημονούμε την επαναλειτουργία όλων των δραστηριοτήτων μας

Μέσω δελτίο τύπου, ο ΠΟ Ψυχικού επιβεβαίωσε ότι στο σύλλογο κανένα πρόσωπο δεν έχει προσβληθεί από τον ιό COVID-19, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα τήρησε κατά γράμμα τις συμβουλές των ειδικών. 

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, όπου άπαντες στο σύλλογο, ανυπομονούν για την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μέχρι σήμερα ΔΕΝ έχει περιέλθει σε γνώση μας κανένα κρούσμα του CoVID-19 στο στενότερο και ευρύτερο περιβάλλον όλων των ανθρώπων του Συλλόγου μας (ποδοσφαιριστων , προπονητων , μελών διοίκησης, παιδιών των ακαδημιών, αθλητών/τριών κολύμβησης και γυμναστικής).

Παρόλα αυτά, νιώθουμε την αμέριστη ευθύνη και υποχρέωση να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και των αρμοδίων αρχών (Ε.Π.Ο.,Ε.Π.Σ.Α.) με σκοπό να διατηρήσουμε το εξαιρετικά ευχάριστο γεγονός μηδενικών κρουσμάτων, αφού η προστασία της σωματικής ακεραιότητας του συνόλου των μελών μας ανέκαθεν αποτελούσε και αποτελεί πάγια φιλοσοφία μας.

Προσδοκούμε και αδημονούμε την επαναλειτουργία όλων των δραστηριοτήτων μας στην πλήρη κανονικότητα, αφού για εμάς η δράση του ιστορικού μας Συλλόγου ταυτίζεται με σημαντικό μέρος της ζωής της καθημερινότητας μας.

Ευχόμαστε σε όλους σιδερένια υγεία!

Νέο Ψυχικό, 15/5/2020

Εκ της Διοικήσεως του Π.Ο.ΨΥΧΙΚΟΥ

97212927_2671105303175198_5158651641171279872_n_1.png


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35