social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δόξα Βύρωνος: Η σειρά των... μέτρων κρίνει ακατάλληλη την επαναλειτουργία των ακαδημιών

Δόξα Βύρωνος: Η σειρά των... μέτρων κρίνει ακατάλληλη την επαναλειτουργία των ακαδημιών

Μέσω δελτίο τύπου η Δόξα Βύρωνος ενημέρωσε ότι οι ακαδημίες στα τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και Χαντμπολ θα παραμείνουν κλειστές μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το θέμα άλλωστε με τον κορωνοϊο δεν έχει ξεπεραστεί και οι "κυανόλευκοι" υποστηρίζουν ότι αφού παραμένει το ζήτημα ανοιχτό, το καλύτερο θα είναι οι υποδομές να μην λειτουργήσουν.

Παράλληλα, αναφέρουν οτι η σειρά των μέτρων που πάρθηκαν για την επανέναρξη των προπονήσεων δεν είναι η κατάλληλη.

Αναλυτικά

Όπως σιγά-σιγά η καθημερινότητά μας επανέρχεται στους προ covid-19 ρυθμούς της, έτσι και ο αθλητισμός με πολλές επιφυλάξεις προσπαθεί να ξαναξεκινήσει. Η αναμονή όλων μας μεγάλη και ιδίως των μικρών αθλητών που τόσο καιρό κλεισμένοι μέσα έκαναν υπομονή περιμένοντας να παίξουν ξανά το αγαπημένο τους άθλημα. Η πολιτεία έδωσε οδηγίες πως οι ηλικίες από 13 ετών και άνω μπορούν να αρχίσουν πάλι τις προπονήσεις αλλά με μια σειρά μέτρων που κάνουν την προπόνηση "αποστειρωμένη" θέτοντας πολλούς περιορισμούς (μεγάλες αποστάσεις, ατομική χρήση μπάλας,μη επαφή μεταξύ των αθλητών, κ.α.) που στην ουσία αφαιρούν τη χαρά του παιχνιδιού μιας και μιλάμε για αθλήματα ομαδικά που στόχο έχουν την αλληλεπίδραση. Επειδή το αθλητικό έτος πλησιάζει στο τέλος του, επειδή ακόμα το θέμα του covid-19 δεν έχει κλείσει και για τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω αποφασίσαμε οι ακαδημίες Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ και Χάντμπολ να παραμείνουν κλειστές μέχρι να αναγγελθούν νέα μέτρα χαλάρωσης των περιορισμών άθλησης από την πολιτεία.

Με εκτίμηση το Δ. Σ της Δόξας Βύρωνος. Υ.γ οι υπεύθυνοι των τμημάτων βρίσκονται στην διάθεση σας για κάθε επικοινωνία.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35