social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους χορηγούς του ο ΑΟΝΦ Άτταλος

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους χορηγούς του ο ΑΟΝΦ Άτταλος

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση των πρωταθλητών του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ, για τους χορηγούς τους:

Οδεύοντας προς την λήξη μιας σεζόν που όλοι κληθήκαμε να αντεπεξέλθουμε σε πρωτόγνωρες συνθήκες, ο ΑΟΝΦ Άτταλος θεωρεί υποχρέωση να αναφερθεί δημόσια στις επιχειρήσεις που στάθηκαν δίπλα στις προσπάθειες του συλλόγου και στήριξαν με τον τρόπο τους τον αγώνα των παιδιών.

Ευχαριστούμε θερμά: α) τους επιχειρηματίες Γιάννη και Μιχάλη Ντικιάδη, ιδιοκτήτες του Εν΄Αιθρία (που φέτος διαφημιζόταν στην εμφάνιση της πρωταθλήτριας ανδρικής ομάδας) αλλά και άλλων επιχειρήσεων εστίασης στην Νέα Φιλαδέλφεια. β) την επιχειρηματία Μιράντα Χατζημιχαήλ ιδιοκτήτρια της εταιρείας FUN PROMOTION που δραστηριοποιείται στον χώρο της διαφήμισης. γ) τον επιχειρηματία Σίμο Ψαραδέλλη ιδιοκτήτη της γνωστής επιχείρησης ‘’Ψαραδέλλης’’ που δραστηριοποιείται στην κατασκευή και ανακαίνιση εσωτερικών χώρων. δ) το Διοικητικό Συμβούλιο της φαρμακοβιομηχανίας ΚΟΠΕΡ.

Τέτοιου είδους αξιέπαινες ενέργειες συμβάλλουν σημαντικά στην εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου και στην βελτίωση των συνθηκών άθληση των παιδιών της πόλης. Ευελπιστούμε, η δράση των παραπάνω, να βρει για την νέα χρονιά μιμητές και άλλους επιχειρηματίες που θα θελήσουν να πλαισιώσουν την προσπάθεια αυτή.


Σχετικά άρθρα

«Διπλό» με ανατροπή και... Τριάντη η Τερψιθέα, 2-1 στη Χρυσούπολη

Κύμα ανανεώσεων στην Ανθούπολη-Κράτησε το κορμό της

Ο Εζεκιήλ Καπίρης στο δυναμικό του ΠΑΟ Καματερού

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35