social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακοίνωσε Μαρτέκα η Αθηναϊδα

Ανακοίνωσε Μαρτέκα η Αθηναϊδα

Η πρώτη βόμβα στην Αθηναΐδα έπεσε καθώς η ιστορική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον 33χρονο επιθετικό Βασίλη Μαρτεκα.

Με την κίνηση αυτή η διοίκηση Κινδιλιδη δείχνει τις προθέσεις της αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής χαρακτηρίζεται ίσως ο πιο δεινος σκόρερ της β κατηγορίας.

Την περσινή χρονιά ο μαρτεκας πέτυχε 14 γκολ με τη φανέλα της Ελευθερούπολης ενώ ήταν ο κύριος σκόρερ για μία τριετία της στην Κηπούπολη έχοντας σημειώσει περισσότερα από 70 γκολ.

24 τέρματα πέτυχε στον Πήγασο Πατησίων τη σεζόν 2012-13, την επόμενη σεζόν στην ίδια ομάδα σημείωσε 32 τέρματα για να ακολουθήσουν δύο σεζόν σε Ένωση βοτανικού και Πετράλωνα ο Μαρτεκας πέτυχε 47 γκολ.

Η ανακοίνωση

"Ο Α.Ο Αθηναΐς ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Μαρτεκα.Με τα χρώματα της Αθηναΐδας θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο καθώς σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο Αλέξανδρο Κινδιλιδη επήλθε πλήρης συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Βασίλης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τεράστια επιτυχία μεταξύ άλλων σε Πήγασο Πατησίων, Ένωση Βοτανικού, Ολυμπιακό Λαυρίου, Α.Ε Πετραλώνων ,Κηπουπολη και Ελευθερούπολη έχοντας πετύχει συνολικά τον εντυπωσιακό αριθμό των 304 γκολ στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ.

Πέρα από την ποδοσφαιρική του αξία ο Βασίλης Μαρτεκας έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να τυγχάνει ευρείας αποδοχής για το ήθος και τον επαγγελματισμό του και η απόκτηση του ενισχύει με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα μας σε όλα τα επίπεδα.

Καλώς ήρθες στην Αθηναΐδα Βασίλη.
Σου ευχόμαστε υγεία και μια νικηφόρα σεζόν με πολλά γκολ"


Σχετικά άρθρα

Αποστολόπουλος: Απόρροια της δουλειάς που γίνεται από το καλοκαίρι η θέση μας στην κατάταξη

Πρωτάθλημα τέλος, Κύπελλο ίσως στο τοπικό!

Μοιρασιά και ωραίο θέαμα για Αστέρα Εξαρχείων και Πανιώνιο Καισαριανής (2-2)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35