social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τερψιθέα: Θλίψη για Σκαφτούρο-Πρωτοβουλία Σταματόπουλου για διεξαγωγή φιλικού αγώνα [pic]

Τερψιθέα: Θλίψη για Σκαφτούρο-Πρωτοβουλία Σταματόπουλου για διεξαγωγή φιλικού αγώνα [pic]

Συγκλονισμένη είναι όλη η ποδοσφαιρική κοινότητα της Αθήνας μετά το χαμό του Παναγιώτη Σκαφτούρου στην Οία της Σαντορίνης.

Μία από τις ομάδες που ειχε αγωνιστεί ξεκίνημα της καριέρας του ήταν και η Τερψιθέα με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν συγκλονιστεί και να μην μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί. Μάλιστα για όσους δεν γνωρίζουν, ο Σκαφτούρος διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις με την Τερψιθέα καθώς είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής ενώ η ομάδα εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στην οικογένειά του ποδοσφαιριστή που περνάει δύσκολες ώρες.

Από την πλευρά του συγκλονισμένος ήταν και ο προπονητής της Τερψιθέας, Θανάσης Σταματόπουλος, ο οποίος δήλωσε: "Είναι κρίμα αυτό που συνέβη. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω και νομίζω ότι τα λόγια σε αυτές τις στιγμές είναι περιττά. Όλοι ξέραμε τι παιδί ήταν ο Παναγιώτης. Θα τον θυμόμαστε όλοι με αγάπη ενώ προσωπικά δεσμεύομαι να προγραμματίσω ένα φιλικό αγώνα στη μνήμη του που θα αγωνιστεί η ομάδα μου με τους φίλους του Παναγιώτη. Εύχομαι καλό παράδεισο".106480525_779719809237806_7778410503281795132_n.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35