social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανεβαίνουν επίπεδο με Κατσαμπάνη τα Ταταύλα

Ανεβαίνουν επίπεδο με Κατσαμπάνη τα Ταταύλα

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσαν τα Ταταύλα καθώς ήρθαν σε συμφωνία με τον Δημήτρη Κατσαμπάνη.

Ο 25χρονος άσος που είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ηλιούπολης πριν από δυο χρόνια είπε το ναι στη διοίκηση της ομάδας και πλέον θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Νίκου Μανωλά.

Πρόκειται για στόπερ που έχει την εμπειρία για να βοηθήσει την ομάδα έχοντας παραστάσεις από την κατηγορία της ΕΠΣΑ δεδομένου ότι έχει περάσει απο Χαραυγιακό, Αγία Παρασκευή και Τερψιθέα.

Μεγάλο ρόλο στη μεταγραφή έπαιξε ο προπονητής, Νίκος Μανωλάς καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στη Νίκη Αλίμου.

Μάλιστα η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον προπονητή, κ . Νίκο Μανωλά  ο οποίος σχολίασε τη συγκεκριμένη μεταγραφή λέγοντας: «
Το συγκεκριμένο παιδί το είχα στη Νίκη Αλίμου. Έκανε τα πρώτα του βήματα κοντά μας και στη συνέχεια άνοιξε τα… φτερά του. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με παραστάσεις και εμπειρίες από ανώτερες κατηγορίες. Νομίζω όχι απλά ότι θα βοηθήσει το σύλλογο, αλλά με την εμπειρία του θα βελτιώσει και τα νέα παιδιά. Αισθάνομαι συγκίνηση αφού ένα παιδί που διδάχθηκε το ποδόσφαιρο σε νεαρή ηλικία δίπλα μου, τυχαίνει και συνεργάζομαι για δεύτερη φορά.  Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στην Β’ ΕΠΣΑ και νομίζω ότι θα είναι ποδοσφαιριστής-πολυτέλεια για την κατηγορία και μόνο οφέλη μπορεί να έχει η ομάδα».

Στη φώτο βλέπετε αριστερά τον γενικό αρχηγό, Γιώργο Ξυδιά και τον δεξιά στο τέλος τον πρόεδρο, Γιάννη Γλύψη


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35