social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο πρωταθλητής, Μπιρμπιλής στον Φωστήρα Ηλιούπολης

Ο πρωταθλητής, Μπιρμπιλής στον Φωστήρα Ηλιούπολης

Σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για τον Φωστήρα Ηλιούπολης που δείχνει ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να επιστρέψει άμεσα στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Αθηνών.

Επειτα απο προσωπικές ενέργειες της διοίκησης στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο εντάσσεται ένας σπουδαίος αμυντικός ο οποίος την περσινή χρονιά πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο της πρώτης κατηγορίας με τη φανέλα του Χαραυγιακού.

Η αναφορά μας γίνεται στον Νίκο Μπιρμπίλη, έναν σπουδαίο κεντρικό αμυντικό που με τις ηγετικές του ικανότητες μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο του συλλόγου.

Ο 34χρονος στόπερ γνωρίζει πολύ καλά τα στοιχεία που απαιτεί ο πρωταθλητισμός και αυτό ήταν το κριτήριο που ανάγκασε τους ανθρώπους του Φωστήρα να προσεγγίσουν τον εν λόγω ποδοσφαιριστή προκειμένου να τον θέσουν στη διάθεση του Άκη Μιχαηλίδη.

Το δελτίο τύπου

Η Διοίκηση του Φωστήρα έκανε ακόμα μία σημαντική προσθήκη. Στο δυναμικό της ομάδας ανοίκη πλέον και ο Νίκος Μπιρμπιλής που έχει αγωνιστεί σε Χαραυγιακό, Μικρασιατικό και ΡΟΥφ. ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35