social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κώτσης: «Να πετύχει το πείραμα με πολλούς μικρούς και λίγους μεγάλους στην ομάδα»

Κώτσης: «Να πετύχει το πείραμα με πολλούς μικρούς και λίγους μεγάλους στην ομάδα»

Η προετοιμασία και η σκληρή δουλειά δεν σταματά ποτέ στον Κεραυνό Γλυφάδας με τον Χρήστο Κώτση στο τιμόνι, με τον νεαρότατο κόουτς να έχει φιλοδοξίες και σωστά πλάνα για τη νέα χρονιά.

Ο προπονητής του Κεραυνού Γλυφάδας, μοιράστηκε τις σκέψεις, τα πλάνα και τους στόχους του για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020/21 στο soccerlive.gr, μιλώντας τόσο για την ανάδειξη των νέων παιδιών, όσο και για τους στόχους τόσο τους δικούς του, όσο και της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Ο στόχος της ομάδας φέτος είναι ξεκάθαρος, η ομάδα πρέπει να δέσει γρήγορα γιατί έχει πολλά καινούργια παιδιά! Θέλουμε να τερματίσουμε μέσα στην 5αδα σίγουρα γιατί αξίζουμε να είμαστε εκεί! Επίσης στόχος μας είναι να εντάξουμε τα μικρά μας παιδιά στην κ19 του Πανιωνίου με την οποία συνεργαζόμαστε κιόλας.

Ερωτηθείς που θεωρεί ότι μπορεί να φτάσει τόνισε:

Η ομάδα πιστεύω ότι με πολλή δουλειά και λίγη τύχη μπορεί να φτάσει στην άνοδο, αν όχι φέτος κάνοντας μια καλή πορεία σίγουρα σε βάθος διετίας με το πλάνο που έχουμε σχεδιάσει με τους ανθρώπους της Γλυφάδας. Το πάντρεμα με πολλούς μικρούς και λίγους μεγάλους είναι αυτό που θέλουν και τα ίδια τα παιδιά..

Σε ερώτηση εάν πιστεύει ότι μπορεί να ταιριάξει το... πάντρεμα των μεγάλων με τους μικρούς τόνισε

"Το έχω ξανά κάνει και είναι πετυχημένη η συνταγή. Οι μεγάλοι θέλουν τους μικρούς που έχουν φιλοδοξίες και όνειρα και οι μικροί θέλουν τους μεγάλους να τους στηρίξουν και να τους μεταλαμπαδεύσουν την εμπειρία τους. Όλο αυτό το πείραμα είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει γιατί ξέρω την δουλειά που κάνουν τα παιδιά και την δουλειά που κάνω εγώ!".


Σχετικά άρθρα

Σοβαρό πρόβλημα με Γκοβολια ο ΓΣ Καισαριανής

«Όρθιος» στο 92' ο Αστέρας Ζωγράφου, «φωνάζει» η Δόξα Βύρωνος (1-1)

Χρυσούπολη: Συνεχίζουν Χαλίκης, Ψυχογυιός και Θηβαίος

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35