social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιβεβαίωση με Αναγνωστόπουλο στον Φοίνικα Περιστερίου

Επιβεβαίωση με Αναγνωστόπουλο στον Φοίνικα Περιστερίου

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που ήθελε τον Βαλάντη Αναγνωστόπουλο να αποτελεί την επόμενη μεταγραφική κίνηση του Φοίνικα Περιστερίου.

Το δελτίο τύπου

Αποκτήθηκε από τον Καραβά ο Βαλάντης Αναγνωστοπουλος (αρχηγός της ομάδας που πανυγηρισε φέτος την άνοδο τη Γ εθνική)!! 32 ετών στόπερ (Συντομο βιογραφικό Αστέρας Σύρου Δ εθνική Ελλάς Σύρου Δ εθνική Φωστήρας Δ (άνοδο Γ) Σπάθα Χανίων Δ εθνική Ερμής Εξοχής Δ εθνική,κυπελλούχος ΕΠΣ Πιερίας Αίας Σύρου πρωταθλητής Κυκλάδων Καραβας κυπελλούχος ΕΠΣ Πειραιά,άνοδος Γ εθνική)

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο προπονητής, ο Γιώργος Λαζάρου δήλωσε: «Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα, που έρχεται να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο το κενό που είχε δήμιουργηθει στο κέντρο της άμυνας. Ο Βαλάντης έχει σημαντικές παραστάσεις από παραπάνω κατηγορίες, και με την εμπειρία του στοχεύουμε τόσο να βοηθήσει τους μικρότερους σε ηλικία παίκτες της ομάδας όσο και να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Τον καλοσωριζουμε στην οικογένεια του Φοίνικα Περιστεριου, σημαντικό για μας που είναι πλέον μαζί μας στην προσπάθεια που θελουμε να κάνουμε.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35