social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ρετσκα: «Να βοηθήσω την ομάδα μου να κάνει το μεγάλο βήμα»

Ρετσκα: «Να βοηθήσω την ομάδα μου να κάνει το μεγάλο βήμα»

Ο Ντοναλντ Ρετσκα του Αγίου Θωμά, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας.

Ο ποδοσφαιριστής φάνηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής σεζόν και για την παραμονή του στην ομάδα του Αγίου Θωμά. Θυμίζουμε ότι την περσινή σεζόν, ο 27χρονος είχε 25 συμμετοχές και πέτυχε 5 τέρματα.

 

Πώς σχολιάζεις την περσινή χρονιά και τι γεύση σας άφησε η διακοπή;

Η περσινή χρονιά, όχι μόνο λόγω της πανδημίας, μας άφησε μια πολύ πικρή γεύση γιατί σαν ομάδα είχαμε αρκετές δυνατότητες και δεν τις εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο, όμως εν τέλει το πρωτάθλημα διακόπηκε, καθώς η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό.

 

Πώς νιώθει ένας ποδοσφαιριστής όταν απέχει για τόσους μήνες από τη δουλειά που αγαπάει;

Μετά από τόσους μήνες αποχής και αναμονής, μακριά από το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάμε, ο καιρός θα έλεγα ότι πέρασε βασανιστικά αργά. Είναι δύσκολο να μην έχεις την καθημερινή επαφή με τους προπονητές και τους συμπαίκτες σου, δύσκολο να συνηθίσεις χωρίς παιχνίδια. Ευτυχώς τώρα ξεκινάμε και πάλι.

 

Ποιοι οι στόχοι σου για φέτος;

Ο στόχος για φέτος είναι να βοηθήσω την ομάδα μου όσο μπορώ να κάνει το μεγάλο βήμα που δεν είναι άλλο από την πολυπόθητη άνοδο. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε σκληρά για αυτό.

 

Θεωρείς ότι η φετινή χρονιά θα έχει ένα έξτρα ενδιαφέρον λόγω του άδοξου φινάλε πέρυσι;

Σίγουρα, η φετινή χρονιά πιστεύω θα είναι αρκετά ανταγωνιστική. Εξ αιτίας του περσινού φινάλε, όλοι θα είναι πιο διψασμένοι και έτοιμοι για δράση.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35