social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βόγλης: «Με χαρά να υποδεχθούμε τον Ατρόμητο Χαλανδρίου και τον θεσμό του κυπέλλου»

Βόγλης: «Με χαρά να υποδεχθούμε τον Ατρόμητο Χαλανδρίου και τον θεσμό του κυπέλλου»

Το δικό του μήνυμα για την επίσημη έναρξη της αγωνιστικής σεζόν 2020/21 έστειλε ο προπονητής του Ιπποκράτη, Βασίλης Βόγλης.

 

Η κληρωτίδα για το 50ο κύπελλο «Κ. ΤΡΙΒΕΛΛΑΣ» έβγαλε ως αντίπαλο των νεοφώτιστων της Β' Εθνικής, τον Ατρόμητο Χαλανδρίου, με τον οποίο βρέθηκαν στον ίδιο όμιλο της Γ' ΕΠΣΑ τη περσινή χρονιά, ενώ τους χώρισαν μόλις τρεις βαθμοί.

Ας δούμε όμως τα όσα είπε ο προπονητής του Ιπποκράτη, Βασίλης Βόγλης:

«Θεωρώ ότι με αυτη την κληρωση και το οτι ξεκινανε οι επίσημες υποχρεωσεις των ομαδων το Σαββατοκυριακο μετα απο τοσους μηνες μονο σε χαρα και ανυπομονησία μπορεί να την υποδεχθεί ο οποιοσδήποτε σε καθε ομαδα... Απο 'κει και περα εμεις συναντιόμαστε με τον Ατρόμητο Χαλανδριου που βρεθηκαμε και περσυ στον ομιλο. Ειχαμε δυο πολυ ομορφα απο τακτικης αποψης παιχνιδια και με 3 βαθμους αποσταση να μας χωρίζει στο τελος των παιχνιδιων... Θεωρω οτι θα εχει ενδιαφερον το παιχνίδι παρ' ότι ειναι πρωτο επισημο ματς σιγουρα δεν είναι ετοιμες οι ομαδες αλλα η φιλοσοφία και η δικη μου και του Ηλία(προπονητη Ατρόμητου χαλανδριου) τον οποιο εκτιμω δεν αλλαζει...»


Σχετικά άρθρα

«Σβήνει» η ελπίδα για τη Δόξα Γκύζη (1-1 με Ελπίδα Αγ. Αναργύρων)

Τα διαρκείας του Χαραυγιακού και το ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας!

«Διπλό» με... αγγλικό σκορ ο ΑΟ Ιλίου, 5-4 την Άμιλλα Περιστερίου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35