social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χωρίς Φούγκεν με Πέρα Κλουμπ ο Κολωνός

Χωρίς Φούγκεν με Πέρα Κλουμπ ο Κολωνός

Μέσω δελτίου τύπου, η διοίκηση του Κολωνού μετέφερε στους φίλους του σωματείου τους ρυθμούς των προπονήσεων στις τάξεις της ομάδας για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με την Πέρα Κλουμπ, αλλά και το κλίμα που επικρατεί.

 

Στα αρνητικά του συλλόγου, ο αρχηγός του Κολωνού, Ράσα Φούγκεν, ταλαιπωρείται από έναν μικροτραυματισμό στο μάτι, γεγονός που δεν του δίνει τη δυνατότητα να προπονηθεί και μετέπειτα να αγωνιστεί στο ματς του Σαββατοκύριακου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Η ομάδα μας την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β´Επσα ηττήθηκε 0-1 από τον ΑΟΝΑ (Αργυρουπολης). Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας την Πέρα Κλουμπ στο γήπεδο της Αλεποτρυπας στις 16:30. Η προετοιμασία για τον επικείμενο αγώνα της Κυριακής υπό τις οδηγίες του κ. Γεωργοπουλου συνεχίζεται κανονικά και το μόνο πρόβλημα είναι ένας μικροτραυματισμός στο μάτι, του αρχηγού της ομάδας Ράσα Φουγκεν που τον εμποδίζει να προπονηθεί. Άπαντες στις τάξεις του Συλλόγου έχουν βάλει στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη για το Κυριακάτικο παιχνίδι με σκοπό την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.»


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35