social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χωρίς γκολ η αναμέτρηση του Υμηττού με τον Φοίνικα Περιστερίου

Χωρίς γκολ η αναμέτρηση του Υμηττού με τον Φοίνικα Περιστερίου

Σε μια ισοπαλία χωρίς γκολ έφτασαν Υμηττός και Φοίνικας Περιστερίου, μένοντας στο 0-0 για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Β' κατηγορίας ΕΠΣΑ. Με τον ένα βαθμό της ισοπαλίας, ο Υμηττός ξεκίνησε τη φετινή του συγκομοιδή, ανεβαίνοντας στην 10η θέση, ενώ ο Φοίνικας ανέβηκε στη δεύτερη με τέσσερις βαθμούς.

 

Αμφότερες οι ομάδες δημιούργησαν αρκετές φάσεις, με τον Υμηττό να έχει τη πρωτοβουλία στο πρώτο μισό της αναμέτρησης και τον Φοίνικα στο δεύτερο. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με μια ανεπανάληπτη ευκαιρία του Παπαζαφείρη Ε. που έστειλε άουτ τη μπάλα από πολύ κοντά.

Στο 65' ο Διονάτος βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Κατσιγιάννη, χάνοντας την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τον Φοίνικα, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Λιαγκόζης έστειλε με προβολή τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι, μετά από στημένο του Κούτρη.

 

ΥΜΗΤΤΟΣ (Ραφαηλίδης): Κατσιγιάννης, Βούτας, Νικολαΐδης, Πουρνάρας, Λιακόπουλος, Παπαζαφείρης Α., Μανούσος (80' Καρασπύρος), Πετρόπουλος, Πανάκης, Διακόνης (56' Σταύρου), Παπαζαφείρης Ε. (63' Καπουράνης)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λαζάρου): Καραμπαλίγκας, Ρώιμπας, Γιώτης (46' Κουλούρης), Λάσκαρης, Λιαγκόζης, Δαρδαμάνης, Κούτρης, Δρέσιος (46' Καλύβας), Παπαυγερής (28' Παπανικολάου), Διονάτος, Σοροβίγκας


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35