social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αήττητος ο Φοίνικας Περιστερίου, 3-0 τον Κεραυνό Γλυφάδας

Αήττητος ο Φοίνικας Περιστερίου, 3-0 τον Κεραυνό Γλυφάδας

Συνέχεια στο αήττητο σερί του στο φετινό πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ έδωσε ο Φοίνικας Περιστερίου, που επικράτησε με 3-0 του Κεραυνού Γλυφάδας, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου.

 

Στο 40' οι γηπεδούχοι έχασαν τρομερή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, καθώς ο Ζαρκάδας αστόχησε από το σημείο του πέναλτι, ενώ στο 64' η ομάδα του Γιώργου Λαζάρου λυτρώθηκε, ανοίγοντας το σκορ με το πλασέ του Βιδάκη.

Μόλις ένα λεπτό μετά ο Διονάτος με όμορφη λόμπα έξω από τη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 74' με πλασέ ο Αντωνόπουλος, ο οποίος είχε και δοκάρι στ 85'.

Έτσι, ο Φοίνικας Περιστερίου βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, ενώ ο Κεραυνός Γλυφάδας είναι στην προτελευταία θέση, με μόλις έναν.

 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γιώργος Λαζάρου): Καραμαλίγκας, Ρώιμπας, Ζακυνθινός (46' Λιαγκόζη), Λάσκαρης, Αναγνωστόπουλος, Παπανικολάου, Διονάτος, Σκοδράς (46' Κούτρης), Παπαυγερής (80' Αντωνόπουλος), Ζαρκάδας, Δρέσιος (46' Βιδάκης)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Γιαννούλης, Μπινάτσης, Οσμένι, Τράϊκος, Σουλιμιώτης, Κούτσι, Δημητριάδης-Ιωάννου (80' Ψύλλας), Γκλεζάκος, Πατσιαλής (46' Μπάλλιος), Ζαχαρίας, Κασιμάτης (59' Μπάκας)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35