social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γκολ και θέαμα στη Γλυφάδα, Κεραυνός - Φωστήρας Ηλιούπολης 3-5

Γκολ και θέαμα στη Γλυφάδα, Κεραυνός - Φωστήρας Ηλιούπολης 3-5

Σε ένα ματς σχεδόν μόνο με... γκολ, η ομάδα του Φωστήρα Ηλιούπολης κατάφερε να πάρει τη νίκη στο «θρίλερ» επικρατώντας με 5-3 του Κεραυνού στη Γλυφάδα, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής.

Το χατ-τρικ του Μέρα δεν ήταν αρκετό έτσι ώστε να πάρουν τη νίκη οι γηπεδούχοι, μένοντας έτσι στην προτελευταία (14η) θέση της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό. Από την άλλη, ο Φωστήρας Ηλιούπολης παρέμεινε πρωτοπόρος του ομίλου, διατηρώντας για μια ακόμη αγωνιστική το αήττητο και έχοντας 16 βαθμούς.

Μόλις στο πρώτο λεπτό του ματς, ο Νικολαΐδης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 37' ο Κυριακόπουλος και στο 40' ο Παπίγκου, έφτασαν τον δείκτη του σκορ στο 0-3, που παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μέρα μείωσε με 1-3, ενώ στο 58' ο Νικολαΐδης με δεύτερο προσωπικό του γκολ σημείωσε το 1-4. Στο 67' ο Μέρα πέτυχε και δεύτερο γκολ για το 2-4, ενώ ο στο 72' ο Ορσένι έστειλε άθελά του τη μπάλα στην εστία της ομάδας του γράφοντας το 2-5 για τον Φωστήρα.

Το τελικό 3-5 διαμόρφωσε με χατ-τρικ στο 89' ο Μέρα, μη μπορώντας να βοηθήσει όμως παραπάνω την ομάδα του.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Γιαννούλης, Μπιναίσης, Οσμένι, Κούτσι, Σουλιμιώτης, Μπήλιος (52’ Ράικος), Μέρα, Πελεσάκος, Πατσιαλής (62’ Κασιμάτης), Παπαδόπουλος, Δημητριάδης (62’ Πάκας).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Καυκιάς, Τριανταφυλλάκης (46’ Σταματόπουλος), Ν. Ασωνίτης, Β. Ασωνίτης, Μπιρμπίλης (31’ Κυριακόπουλος), Λιάπας (77’ Μύλλερ), Παπουτσάκης (77’ Γιαννακόπουλος), Κουντουριώτης, Νικολαΐδης, Παπίγκου, Κουντουριώτης (46’ Καρακουλάκης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35