social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό για την Αθηναϊδα στο Χολαργό

Διπλό για την Αθηναϊδα στο Χολαργό

Θετικό το πρώτο παιχνίδι του Δημήτρη Φιλίππου στον πάγκο της Αθηναϊδας που είδε την ομάδα του να επικρατεί με 2-3 του Άρη Χολαργού. 


Καλύτερες στιγμές για την Κυριακή της Κυψέης η εξ' επαφής κεφαλιά του Μαρτεκα από φοβερή σέντρα του Σκαιλιδη,η οποία πέρασε μόλις άουτ στο 20'..οι δύο απευθείας εκτελέσεις φάουλ του Γιάννη Καπελη στο 26' και στο 35' οι οποίες έφυγαν οριακά άουτ αλλά και η όμορφη ατομική προσπάθεια του Βαγγελη στο 42'.
Στο 2ό ημίχρονο η ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου πάτησε ακόμα περισσότερο το γκάζι και στο 51' μετά από όμορφη κάθετη Πάσα του Βαγγελη, ο Μαρτεκας άνοιξε το σκορ με δεξί πλασέ.
Στο 61' ο Μιχαηλίδης ισοφάρισε σε 1-1.
Το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε ήρθε μετά από όμορφη αντεπίθεση όταν ο Κορφιατης βρήκε τον Καπελη στα δεξιά με την συρτη παράλληλη μπαλιά του τελευταίου να αναγκάζει σε αυτογκόλ τον Ξύδη. 
Το τρίτο τέρμα σημειώθηκε στο 72' όταν με σέντρα ακριβείας ο Καπέλης βρήκε τον Μαρτεκα με τον έμπειρο φορ να σκοράρει με κεφαλιά.
Με το σκορ στο 3-1 οι Κορφιατης απώλεσε τεράστια ευκαιρία να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη..ενώ λίγο νωρίτερα απίστευτη απόκρουση πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας του Άρη Χολαργού σε σουτ βολίδα του Κανδαλεπα.
Στο 86' ο Χαμπλούγιας μείωσε σε 2-3. .  
Διαιτητές:  Πατεράκης, Κοπαλάς, Τσαγκάρης.  

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: Τόλα, θ. Ξύδης, Καπάνταης, Παπαδόπουλος, Τασόπουλος (78’ Γκενάκος), Γ. Ξύδης (58’ Ρούστας), Χριστοφιλόπουλος (32’ Μεντής), Βλάχος, Βάβρικ (58’ Μιχαηλίδης), Γκόνος, Κωνσταντάκης (78’ Χαμπλούγιας). 

ΑΘΗΝΑΪΔΑ: Μήτρο, Πατσιαλός, Σκαϊλίδης (87’ Φίλος), Μιχόπουλος (73’ Μ. Καπέλλης), Αλεξίου, Κανδαλέπας, Βαγγέλι (73’ Βενέτι), Δουδουμόπουλος (60’ Κρυπιντίρης), Μαρτέκας (87’ Κατσιώρης), Γ. Καπέλλης, Κορφιάτης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35