social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παναγιώτης Φέκας: «Έχει υλικό για μεγαλύτερα πράγματα ο Γκυζιακός»

Παναγιώτης Φέκας: «Έχει υλικό για μεγαλύτερα πράγματα ο Γκυζιακός»

Μετά από τρια χρόνια συνεχής παρουσίας στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ για λογαριασμό του Αχιλλέα Κάτων Αχαρνών, ο Παναγιώτης Φέκας πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Α' ΕΠΣΑ αυτή τη φορά για λογαριασμό του Γκυζιακού.

Ο έμπειρος επιθετικός ξεκίνησε... ζεστός την προβληματική -ελέω covid19- σεζόν έχοντας στα δυο πρώτα ματς ισάριθμα τέρματα.

Στη συνέχεια είχε σημαντική συνεισφορά στην πορεία των οράνιε οι οποίοι μετά από έξι ματς μετρούν 3 νίκες και 3 ήττες.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον 31χρονο άσο ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής; ''Είχαμε ένα μέτριο ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα. Η ομάδα έχει το υλικό για κάτι καλύτερο. Προσπαθουσαμε να βγάλουμε όσα μας έδειχνε ο coach στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Βέβαια όπως γνωρίζει όλη η Αθήνα το κυριότερο πρόβλημα της ομάδας μας καθώς και όλων των ομάδων που προπονούμαστε στο γήπεδο της Αλεποτρυπας ειναι το γηπεδικο.Μοιραζομαστε εναν μικρό αγωνιστικό χώρο 2 ή ακόμη και 3 ομάδες ταυτόχρονα''.

Από εκεί και πέρα, το ερωτηματικό στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι η ημερομηνία που θα επιστρέψουμε και η κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται οι ομάδες. Έτσι λοιπόν ο Παναγιώτης Φέκας δεν δίστασε να δώσει την δική του εκδοχή σε αυτό το “καυτό” ερώτημα υποστηρίζοντας:' 'Όσο αφορά την επάνοδο στα γήπεδα θεωρώ πως πρέπει να μας δοθεί τουλάχιστον ένας μήνας προετοιμασίας για αποφυγή τραυματισμών και απόκτηση αγωνιστικού ρυθμού. Πάνω από όλα είναι η Υγεία όλων μας. Ακολουθουμε πιστά τις οδηγίες των ειδικων. ''


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35