social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μιχαηλίδης: Η πολιτεία κάνει μια φιλότιμη προσπάθεια να «εξαφανίσει» τον αθλητισμό

Μιχαηλίδης: Η πολιτεία κάνει μια φιλότιμη προσπάθεια να «εξαφανίσει» τον αθλητισμό

Με τη δουλειά του έχει αποδείξει τα τελευταία δύο χρόνια ότι μπορεί να φέρει εις πέρας μία δύσκολη αποστολή που έχει να κάνει με τον προβιβασμό ομάδων από τη Β' στην Α ΕΠΣΑ.

Ο λόγος για τον Ακη Μιχαηλίδη ο οποίος πέρυσι είχε καταλυτικό ρόλο στην άνοδο του Βύρωνα ενώ φέτος οι έξι νίκες που μετράει ο Φωστήρας στα επτά πρώτα ματς στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ αποδεικνύουν ότι η δουλειά που έχει γίνει από τον έμπειρο προπονητή και τους ποδοσφαιριστές δεν είναι τυχαία. Ο τεχνικός καθοδηγητής των κιτρινόμαυρων έχει βάλει το δικό του λιθαράκι στο σύλλογο που στοχεύει στην επιστροφή στην πρώτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της Αθήνας. Χωρίς πολλά λόγια και μένοντας μακριά από τα φλας της δημοσιότητας ο Μιχαηλίδης δίνει το δικό του τόνο στο τοπικό πρωτάθλημα έχοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης. Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο προπονητή ο οποίος μας έδωσε τη δική του εξήγηση για το πώς βλέπει να είναι το ποδόσφαιρο το προσεχές διάστημα.

Αναλυτικά

«Γενικά πιστεύω πως είμαστε σε θέση επανεκκίνησης. Η πολιτεία κάνει μια φιλότιμη προσπάθεια να εξαφανίσει τον αθλητισμό. Η ανεπάρκεια του κράτους μας στον χώρο της υγείας , έχει βάλει σε κίνδυνο τις ζωές των πολιτών της και όχι λογω covid. Οι προπονητές δεν είμαστε πολιτικοί. Τι να πούμε για την επανέναρξη;;; Ας βάλουν κάθε Τετάρτη και Σάββατο στους αγώνες αυτά τα rapid test να ανοίξουμε άμεσα και να τα πληρώνουν, εννοείται , όσοι σκαρφίστηκαν πως μέσω του αθλητισμού μεταδίδονται οι ιώσεις. Ξέρω πως τα περισσότερα παιδιά σε όλες τις ομάδες , κάνουν προγράμματα που τους δίνουν οι προπονητές τους. Δεν θα υπάρξει κανένα προβλημα στην επανέναρξη αρκεί να το αποφασίσουν. Ελπίζω αρχές του 2021 να είμαστε στα γήπεδα.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35