social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δάφνη Αθηνών: Ναι στην επανέναρξη, αλλά με την ανάλογη ασφάλεια

Δάφνη Αθηνών: Ναι στην επανέναρξη, αλλά με την ανάλογη ασφάλεια

Είναι δεδομένο πως σε όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο λείπει πολύ η καθημερινή ενασχόληση με το αγαπημένο τους αντικείμενο, και η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα οδυνηρή για όλους.

Σε αυτό δεν θα μπορούσε βα αποτελέσει εξαίρεση και η Δάφνη Αθηνών. Ετσι, την δική τους άποψη έδωσαν ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Κώτσης και ο γενικός αρχηγός Αλτίν Πέτρο, που μίλησαν στο Soccerlive και στον Θανάση Ζαχάκη. Ας δούμε τι μας είπαν...

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΤΣΗΣ

<< Προσωπική μου άποψη είναι πως πρέπει να ξεκινλησουν τα πρωταθλήματα. Ο κόσμος έχι ανάγκη να αθληθεί και να ξεσπάσει μέσα από τον αθλητισμό, μετα΄από την πανδημία. Αυτό όμως πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια όλων, και κυρίως των αθλητών.

Αν τελικά αποφασιστεί η επανέναρξη, θα πρέπει να μας δωθεί χρόνος προετοιμασίας, για την αποφυγή τραυματισμών, αφού οι αθλητές θα προέρχονται από πολυήμερη αποχή. Στη συνέχεια να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, ακόμη κι αν χρειαστεί να παραταθεί η αγωνιστική περίοδος. Και αν κριθει απαραίτητο, ας καθυστερήσει η έναρξη της επόμενης χρονιάς.

Εμείς στη Δάφνη ανυπομονούμε να ξαναπαίξουμε. Βρισκόμαστε στη διεκδίκηση της ανόδου, και πριν τη διακοπή ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση. Οι παίχτες ακολουθούν το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης και διατροφής που τους έχει δωθεί. Απομένουν 8 παιχνίδια και θέλουμε να αγωνιστούμε και να πετύχουμε τελικά το στόχο μας που είναι η άνοδος. Αν τελικά αυτό δεν γίνει εφικτό, τότε κάθε ομάδα θα πρέπει να πάρει ότι αξίζει με βάση την μέχρι τώρα πορεία της.

Οπως και να έχει όμως, πάνω από όλα προέχει η υγεία και η ασφάλεια. Και αυτό θα πρέπει να είναι το βασικό κριτήριο...>>

ΑΛΤΙΝ ΠΕΤΡΟ

<< Πιστεύω πως πρέπει να συνεχιστει αυτό που αφήσαμε στη μέση, με κύριο μέλημα όμως την ασφάλεια και την υγεία των παιδιών μας. Οπωσδήποτε οι αγώνες να γίνουν χωρίς θεατές, και σίγουρα μόνο Σαββατοκύριακο. Μετά από τέτοια αποχή θα είναι αδύνατον να πρέσουν οι αθλητές να ανταπκριθούν σε αγώνες Κυριακή- Τετάρτη. Ας αργήσει να αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα..Μην ξεχνάμε πως τα περισσότερα παιδιά δουλεύουν ή σπουδάζουν, και σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να τους πιέσουμε και να τους βγάλουμε από το πρόγραμμα τους. >>


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35