social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κάλλας ο νέος προπονητής της Χρυσούπολης

Κάλλας ο νέος προπονητής της Χρυσούπολης

Ο Λουκάς Κάλλας αποτελεί τον αντικαταστάτη του Βαγγέλη Κότσαλου στην τεχνική ηγεσία της Χρυσούπολης.

Ο πρώην προπονητής του ΑΣ Ποντίων, του Ατρόμητου Κ17 και Αετού Κορυδαλλού τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και συμφώνησε προκειμένου να βρεθεί στην άκρη του πάγκου.

Το δελτίο τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Χρυσούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Λουκά Κάλλα για τη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο με τεράστια εμπειρία που αναμένεται να βοηθήσει την Χρυσούπολη στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ, υλοποιώντας παράλληλα το πλάνο που έχει εκπονηθεί από τη διοίκηση.

Έχοντας συνυπάρξει ως βοηθός του Σάββα Παντελίδη στο Λεβαδειακό την περίοδο που η ομάδα της Βοιωτίας συμμετείχε στην Superleague 1, ο νέος μας προπονητής επιβεβαιώνει το γεγονός ότι διαθέτει μεγάλη εμπειρία.

Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί στην Κ17 του Ατρόμητου Αθηνών για τρεις σεζόν, καθώς και στις εξής ομάδες: Νίκη Ρέντη, Χαλκηδόνα, Ελλάς Ποντίων, Κερατσίνι, Ένωση Περάματος, Λεβαδειακός (SUPER LEAGE – Β΄ προπονητής), Οδηγήτρια, Ατρόμητος Πειραιά, Αετό Κορυδαλλού και Α.Σ. Ποντίων. Καλωσορίζουμε τον Λουκά Κάλλα και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35