social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας της Χρυσούπολης-Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας της Χρυσούπολης-Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία

Μέσω δελτίο τύπου η Χρυσούπολη έκανε γνωστό ότι κυκλοφόρησαν τη διαρκείας, γεγονός που δείχνει ότι ο προγραμματισμός της ομάδας τρέχει με γοργούς ρυθμούς.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων δείχνει ότι οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα και στοχεύει στη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, που θα έχει βάσει τόσο την ακαδημία όσο και την α' ομάδα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για διαρκείας.

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του ΑΟ Χρυσούπολης για τη σεζόν 2021-2022.

Οι κάτοχοι των καρτών θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια της ομάδας μας σε πρωτάθλημα και Κυπελλο ΕΠΣΑ, και η τιμή της κάρτας είναι στα 25 ευρώ.

Η διοίκηση του συλλόγου μας καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που θα γίνει τη φετινή χρονιά, καθώς η Χρυσούπολη έχει γυρίσει σελίδα και στοχεύει σε μια ανταγωνιστική πορεία αντάξια της ιστορίας της.

Για πληροφορίες για τις κάρτες διαρκείας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: Καλοδίκης Σάκης 6983-431058, Άνθιμος Σπίνος 6974-038668, είτε να επισκεφθούν το γήπεδο της Χρυσούπολης''.

 

Παράλληλα η ομάδα έκανε γνωστό ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία.

Αναλυτικά

Ο ΑΟ Χρυσούπολης ενημερώνει ότι ένας βασικός πυλώνας πάνω στον οποίο η νέα διοίκηση θα δώσει βάση είναι το κομμάτι των ακαδημιών.

Απόδειξη αποτελεί η πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή, Δημήτρη Μπέτση.

Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί την εκκίνηση για τα όσα θα ακολουθήσουν αφού ο κ. Μπέτσης έχει σηκώσει μανίκια προκειμένου η ομάδα μας να δημιουργήσει μια ακαδημία πρότυπο.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα μας ανακοινώνει ότι έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές στην ακαδημία για την δημιουργία εφηβικού τμήματος (ηλικίας 2004-2005) για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι εγγραφές για τα υπόλοιπα τμήμα της ακαδημίας μας.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 6942-061558

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35