social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κοκκώνης: "Εξαιρετικοί χαρακτήρες στον ΓΣ Καισαριανής, φεύγω γεμάτος χαμόγελο"

Κοκκώνης: "Εξαιρετικοί χαρακτήρες στον ΓΣ Καισαριανής, φεύγω γεμάτος χαμόγελο"

Μετά το σερί ανανεώσεων στον ΓΣ Καισαριανής, σειρά είχαν οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, με τον τερματοφύλακα, Αντώνη Κοκκώνη, να είναι ο τελευταίος που αποδεσμεύτηκε από τον σύλλογο.

Ο βασικός γκολκίπερ των πρωταθλητών του 2ου ομίλου της Γ' ΕΠΣΑ αποχώρησε με τους καλύτερους οιωνούς από την ομάδα, με σκοπό την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε στο soccerlive πως αποχωρεί γεμάτος χαμόγελο και φιλίες από τον ΓΣ Καισαριανής, ενώ αποθέωσε τόσο τους συμπαίκτες του, όσο και τον προπονητή του, Μαρίνο Πολυμέρη.

Αναλυτικά

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν με 13 συνεχόμενες νίκες,την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία και με προσωπική συμμετοχή στα 18 από τα 22 παιχνίδια της σεζόν,αυτή η πορεία κάπου εδώ ολοκληρώνεται..Θελω να ευχαριστήσω από καρδιάς..τους προπονητές και όλους τους συμπαίκτες μου..Μια χρόνια γεμάτη φιλίες και χαμόγελα.Εξαιρετικοι χαρακτήρες και παιδιά.Πιο πολύ θέλω να ευχαριστήσω τον Μαρίνο Πολυμέρη που από την πρώτη μέρα με πιστέψε και με στήριξε.Τελειωνει μια όμορφη ποδοσφαιρική χρονιά και ξεκινάει προσεχώς η στρατιωτική


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35