social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα μεταγραφή ο Γκοβόλιας στον ΓΣ Καισαριανής

Νέα μεταγραφή ο Γκοβόλιας στον ΓΣ Καισαριανής

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός στον ΓΣ Καισαριανής αφού μετά τις ανανεώσεις σημειώθηκε και η μεταγραφή του Χρήστου Γκοβόλια στο σύλλογο.

Το δελτίο τύπου

Παράλληλα με τις ανανεώσεις του υπάρχουν ροστερ Ο κοουτς μαζί με την διοίκηση και τον γενικό αρχηγό τρέχουν και το μεταγραφικό σχεδιασμό.

Έτσι μετά από ενέργειες που έκαναν και σε συνεργασία με την διοίκηση του Πανιωνιου Καισαριανης η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφή μας για φέτος που είναι του αμυντικού ογκόλιθου Χρήστου Γκοβολια από τον γειτονικό Πανιωνιο.

Στις πρώτες του δηλώσεις σαν παιχτης του ΓΣ ανέφερε : Αφήνω την οικογένεια του Πανιωνιου Καισαριανης θέλοντας να ευχαριστήσω για αυτά τα υπέροχα 3 χρόνια την διοίκηση Χατζηλια τον κυριο Καρακουση τον Παναγιώτη Πρασσά και τον τελευταίο κοουτς που είχα τον κυριο Ρουμπο καθώς και όλους τους συμπαίκτες μου για ότι περάσαμε. Έρχομαι σε μια νέα οικογένεια όπου θα βρω φίλους που μεγάλωσα ποδοσφαιρικά και ηλικιακά μαζί και μια νέα διοίκηση την οποία γνωρίζω με γνωρίζει από το παρελθόν Θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείξανε από την αρχή της κουβέντας μας τον νέο μου κοουτς Μαρινο Πολυμερη και την διοίκηση Ελπίζω να δικαιωθούμε όλοι για την επιλογή να συμπορευτούμε και να μιλάμε για μια νέα επιτυχία του συλλόγου .. Τα λόγια είναι λόγια οι πράξεις μένουν. Ραντεβού λοιπόν στα γήπεδα που μας έχουν λείψει παρά πολύ ,όταν μας επιτραπεί , εκεί φαίνονται όλα ..


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35