social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσε και με Γιάννη Κλαυδιανό η Άμιλλα

Ανανέωσε και με Γιάννη Κλαυδιανό η Άμιλλα

Στην ανανέωση του συμβολαίου ενός ακόμη ποδοσφαιριστή της έφτασε η Άμιλλα Περιστερίου, που θα πορευθεί και τη σεζόν 2020/21 με τον Γιάννη Κλαυδιανό.

Το συγκρότημα του Φώντα Καζακόπουλου μετά την επιτυχημένη χρονιά και την άνοδο στην Β' ΕΠΣΑ, θέλει να κρατήσει το βασικό κορμό του και να κοιτάξει σε πιθανές προσθήκες, με στόχο την ικανοποιητική εμφάνιση της ομάδας τη νέα χρονιά.

Ο εκ των αρχηγών της Άμιλλας, Γιάννης Κλαυδιανός, είχε σημαντικό ρόλο στην ομάδα τη φετινή χρονιά, ενώ η επόμενη αγωνιστική σεζόν θα είναι η πέμπτη διαδοχική με τα χρώματα του σωματείου. Συνολικά, ο 24χρονος μπακ μετρά 115 συμμετοχές και 13 γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε στο soccerlive ο άσσος της Άμιλλας Περιστερίου

Μετά από τρία δύσκολα χρόνια στη Β' κατηγορία και τελικά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Γ' λογικό είναι να σου μένει μια πικρή γεύση. Αυτό κατάφερε να ανατραπεί μέσα μου από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες της φετινής σεζόν και όχι λόγω αποτελεσμάτων αλλά κυρίως λόγω αποδυτηρίων. Θεωρούσα την Άμιλλα οικογένειά μου από την αρχή αλλά πλέον ακόμα περισσότερο. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να φανταστώ τον εαυτό μου πουθενά καλύτερα για τη νέα σεζόν. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου για τις απίστευτες στιγμές που ζήσαμε μαζί και σε ανθρώπους πολυτέλεια για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όπως ο προπονητής μας Φώντας Καζακόπουλος, ο γενικός αρχηγός κύριος Νίκος Σωτηρίου και ο Ηλίας Στέφος! Εύχομαι η προετοιμασία να μας βρει υγιείς και όλους ξανά μαζί!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35