social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέντε ποδοσφαιριστές πήρε ο Πλάτωνας

Πέντε ποδοσφαιριστές πήρε ο Πλάτωνας

Την απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η διοίκηση του Πλάτωνα, που θέλει να εμφανιστεί άκρως έτοιμη και ανταγωνιστική -με φόντο την άνοδο- στη νέα χρονιά 2020/21. Ο λόγος για τους Αποστόλη Βιτζηλαίο, Γιώργο Ξούρα, Σταύρο Βήτα, Χρήστο Αναγνώστη και Ηλία Σταμελάκη.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας, Αποστόλης Βιτζηλαίος, έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ σε Κρόνο Αθηνών, Κορωνίδα, Αττικό, Λυκόβρυση, Άρη Βύρωνα, Γκυζιακό και Γαλάτσι, μετρώντας 92 συμμετοχές.

Ο Ξούρας είναι 25 χρονών και αγωνίζεται ως στόπερ και έχει φορέσει τη φανέλα των Άφοβου, Κολωνού, Αττικού και Αθηναΐδας, μετρώντας συνολικά 189 συμμετοχές και 21 γκολ.

Η ομάδα του Πλάτωνα «κλείδωσε» και το βασικό της δεξί μπακ, που ακούει στο όνομα Χρήστος Αναγνώστης. Ο 25χρονος αμυντικός επιστρέφει στον Πλάτωνα μετά από ένα χρόνο στον Κολωνό, στον οποίο μέτρησε 19 συμμετοχές και 2 γκολ. Από το 2012 αγωνίζεται στον Πλάτωνα, μετρώντας 121 εμφανίσεις και 9 τέρματα. 

Τέλος, η ομάδα του Γιώργου Καλούδη έκλεισε τόσο τον νεαρό δεξιό μπακ, Ηλία Σταμελάκη, όσο και τον έμπειρο αριστερό εξτρέμ, Σταύρο Βήτα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35