social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαζλαματζής: «Η ΑΕ Ιλίου δεν θα είναι πυροτέχνημα»

Βαζλαματζής: «Η ΑΕ Ιλίου δεν θα είναι πυροτέχνημα»

Η ΑΕ Ιλίου ξεκίνησε τη σεζόν ιδανικά αφού στα 5 πρώτα ματς μετράει ισάριθμες νίκες που έχουν μεταφραστεί με το πλασάρισμα της ομάδας στην 1η θέση του 3ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ.

Όλοι μαζί διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές δουλεύουν έχοντας ένα στόχο, που έχει να κάνει με την άνοδο της ομάδας στην Β’ ΕΠΣΑ.

Ο Αντώνης Βαζλαματζής που κάνει… ντεμπούτο σε πάγκο ανδρικής ομάδας έχει αναλάβει αυτό το εγχείρημα και μέχρι στιγμής τα έχει παει εξαιρετικά αφού βλέπει τους ποδοσφαιριστές του κάθε Κυριακή να βγάζουν στο γήπεδο την αξία τους και αυτά που ζητάει ο ίδιος βάσει του πλάνου που έχει σχεδιαστεί.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Αντώνη Βαζλαματζή ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας λέγοντας: «Η επιτυχημένη πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής προφανώς δε μπορεί να υπόκειται μόνο σε έναν λόγο. Η ταυτόχρονη έλευση μου στην ομαδα με τη συσπείρωση της διοίκησης(κος Σπυριδης και κος Αναστοπουλος)αρχικά θέτοντας στόχους και βάζοντας τις βάσεις της ομάδας, η έλευση κάποιων έμπειρων και  αξιόλογων ποδοσφαιριστών, η πολλή δουλειά από τη 1η μερα και το πολύ καλό κλίμα μέσα και έξω από τα αποδυτήρια είναι κάποιοι από τους σημαντικότερους λόγους που διετέλεσαν στη μέχρι πρότινος αγωνιστική μας πορεία».

Ερωτηθεις για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από την ΑΕ Ιλίου τα επόμενα χρόνια, ο φιλόδοξος κόουτς δήλωσε: «Για αυτό ακριβώς ανέφερα παραπάνω στους στόχους το θέμα της καθιέρωσης. Όσο περνάει από το χέρι μου, όσο θα βρίσκομαι επικεφαλής στο ανδρικό τμήμα της ΑΕ, δε θέλω να δείχνουμε ότι είμαστε ένα πυροτέχνημα, αλλά μια ομάδα με βάση, αρχές, ήθος και αξίες, που βήμα βήμα θα φτάσει στην καθιέρωση, μεγαλώνοντας τη δυναμική αυτής της ομάδας,που μου δόθηκε η 1η σημαντική ευκαιρία να αναδείξω το έργο μου και τις προσωπικές μου απόψεις για το χώρο του ποδοσφαίρου».

Για το στόχο που έχει τεθεί ο Αντώνης Βαζλαματζής τόνισε: «Ο συμφωνος στόχος της διοίκησης είναι η άνοδος στη Β ΕΠΣΑ αλλά με συνέχεια  και καθιέρωση για τα επόμενα χρόνια σε αυτή την κατηγορία. Καθώς θέλουμε να εκμεταλλευτούμε μαζί με την άνοδο τη στελέχωση και τη προώθηση πολλών παιδιών από τη νεοσύστατη δομή της Ακαδημίας της ΑΕ ΙΛΙΟΥ».

Για το επίπεδο της Γ’ ΕΠΣΑ και τις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει ο κ. Βαζλαματζής, ο νεαρός κόουτς τόνισε: «Ηταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα η Γ Επσα καθώς είχα να την υπηρετησω(σαν ποδοσφαιριστής στα πρώτα μου βηματα)περίπου 20 χρόνια.Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι το πρωτάθλημα της Αθήνας ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία βρίσκεσαι έχει τη δική της δυναμική, ιστορικές ομάδες και πάντα ένα μεγάλο βαθμό δυσκολίας για να καταφέρεις να πρωταγωνιστήσεις! Για αυτό άλλωστε είναι το καλύτερο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μακράν όλης της χώρας. Από τη 1η στιγμή ένιωσα σεβασμό, προσπάθησα να καταλάβω τις λεπτομέρειες των παιχνιδιών και να δουλέψουμε με τα παιδιά όχι σαν να είμαστε ομάδα Γ ΕΠΣΑ αλλά σε υψηλότερο επίπεδο, στοχεύοντας υψηλότερους βαθμούς προσομοίωσης!»


Σχετικά άρθρα

Γεωργαντής: Ματς διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Με Αναστασάτο και Γαλάνη ανανέωσε ο Αστέρας Χαϊδαρίου

Φιλίππου: «Να μπουν τα θεμέλια για μια θετική σεζόν στην Χρυσούπολη»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35