social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα Σμύρνη: Για εμάς έχει ήδη ξεκινήσει η νέα σεζόν

Νέα Σμύρνη: Για εμάς έχει ήδη ξεκινήσει η νέα σεζόν

Μια από τις ομάδες που άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΑ ήταν και η Νλέα Σμύρνη.

Η δυναμική ομάδα παρά τα πολλά προβλήματα με μεγαλύτερο το γηπεδικό άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και έβαλε τις βάσεις για μια ακόμη καλύτερη επόμενη σεζόν.

Η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση αναφερόμενη στο φινάλε της σεζόν. Αναλυτικά...

<<  Πρόωρο τέλος έλαβε η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά έπειτα από την ορθή απόφαση της ΕΠΟ και της ΕΠΣΑ να διακοπούν τα πρωταθλήματα και να επικυρωθουν οι βαθμολογίες ως έχουν έχοντας ολοκληρωθεί οι 22 από τις 30 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Συνέπεια ολων αυτών ειναι η ομάδα μας να τερματίσει στην 8η θέση του δεύτερου ομίλου της Β κατηγορίας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με την ομάδα μας να είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία όμως αυτό δεν εμπόδισε το σύνολο του Σπύρου Τάραμα να πετύχει σχετικά άνετα τον βασικό στόχο της παραμονής. Οι πολλοί και κομβικοι τραυματισμοί δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω στον δεύτερο γύρο.

Θα θέλαμε ως Νέα Σμύρνη από αυτό το βήμα να δώσουμε συγχαρητήρια στον ΑΟ Ιλίου για τη δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος και να του ευχηθούμε ότι καλύτερο του χρόνου στην Α κατηγορία.

Για εμάς η επόμενη σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και παρά τις όποιες δυσκολίες μας έχει προξενήσει η υπάρχουσα κατάσταση ευελπιστούμε πως όποτε κι αν ξεκινήσει αυτή θα μας βρει καλύτερους και πιο ενωμένους από ποτέ.

Ευχαριστούμε θερμά για ακόμα μία χρονιά τη διοίκηση της Τερψιθέας για την παραχώρηση του γηπέδου της για τις προπονητικες και αγωνιστικές ανάγκες της ομάδας μας. Μα πάνω απ' όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας, Σπύρο Τάραμα, τον άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Μαλακατέ και τους παίκτες μας που για ακόμα μία χρονιά έδωσαν τον εαυτό τους για την ομάδα και παρά τις όποιες υποχρεώσεις τους ήταν πάντα εκεί θυσιάζοντας πολλά.

Κλείνοντας θέλουμε να σας ευχηθούμε να έχετε ένα καλό καλοκαίρι με υγεία, υπομονή και πίστη πως σύντομα θα ανταμωσουμε στα γήπεδα. Όμως αυτό που προέχει τούτη τη στιγμή είναι να παραμείνουμε ασφαλείς.>>


Σχετικά άρθρα

Πανακούλιας: «Κάναμε ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι»

Μια οικογένεια στους Ίωνες Αλίμου Ι Τραπέζι πριν το ντέρμπι με την Λαύρα Αργυρούπολης

ΑΕ Μεταμόρφωσης: Το βλέμμα στραμμένο στη νέα σεζόν

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35