social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εμεινε και ο Κώστας Χάλαρης στην Αμιλλα

Εμεινε και ο Κώστας Χάλαρης στην Αμιλλα

Σε ακόμη μια ανανέωση βασικού ποδοσφαιριστή προχώρησε η Αμιλλα, συνεχίζοντας έτσι την υλοποίηση του πρώτου μέρους του πλάνου που περιλαμβάνει την παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας.

Ετσι, υπό τις οδηγίες του Φώντα Καζακόπουλου θα αγωνίζεται ο Κώστας Χάλαρης. Ο 26χρονος αριστερός μπακ συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας, οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και θα πορευτούν μαζί και τη νέα περίοδο.

Ο ικανότατος αμυντικός αγων'ιζεται εδώ και ρία χρόνια στην Αμιλλα, με μια διακοπή λίγων μην'ων, που αγωνίστηκε στον Αίμο Πετρούπολης. Φόρεσε τη φανέλα της ομάδας 48 φορές και πέτυχε ένα γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε ΑΕ Αιγάλεω και Ανθούπολη.

Ο Κώστας Χάλαρης δήλωσε τα εξής...

<< Ήταν αναμενόμενο να συνεχίσω και την φετινή χρονιά στην παρεα που έχει δημιουργήθει στην Αμιλλα Περιστερίου μεταξύ των ανθρώπων της ομάδας και παικτών. Ειναι πολύ δύσκολο τη σήμερον ημέρα να βρεθούν αποδυτήρια που καθημερινά εντός και εκτός είναι οικογένεια και αυτό το βρήκα εδώ απο την πρώτη μέρα και είναι το πιο σημαντικό.

Η περσινή χρονιά ηταν επιτυχημένη δουλέψαμε σωστά από την πρώτη μέρα και δεν εννοώ μόνο το πρωτάθλημα. Η διοίκηση ο προπονητής μας Φώντας Καζακοπουλος αλλα και έμπειροι παίκτες που απαρτίζουν την ομάδα δεν ζητάνε μόνο πνεύμα νικητή που αποδείξαμε ότι έχουμε, αλλά ανθρωπιά χαρακτήρα και ζέστη ψυχή που θεωρώ υπάρχει μέσα και στους 22 παίκτες της ομάδας..

Ετσι λοιπόν η άποψη μου για φέτος είναι ότι συνεχίζουμε με πνεύμα νικητή με δουλειά ταπεινοτητα και καθαρό μυαλο θα διεκδικήσουμε στο γήπεδο ότι μας αξίζει..>>


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35