social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η... εξομολόγηση του Δημήτρη Κατσούλα στην ιστοσελίδα του Χαϊδαρίου

Η... εξομολόγηση του Δημήτρη Κατσούλα στην ιστοσελίδα του Χαϊδαρίου

Ήρθε προς το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και χρειάστηκε το χρόνο του. Από την στιγμή που μπήκε στην βασική ενδεκάδα, δεν βγήκε ποτέ και με την ποιότητα του, έχει βοηθήσει την ομάδα μας να κάνει μια διαφορετική πορεία στους τελευταίους αγώνες.

Ο Δημήτρης Κατσούλας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Ο. Χαϊδαρίου για τα πάντα.

– Η ομάδα μας ξεκίνησε με μέτρια αποτελέσματα στην αρχή της χρονιάς, αλλά αυτό άλλαξε στους τελευταίους αγώνες. Που οφείλεται αυτό μιας και το ζεις από κοντά;

Η ομάδα έχει αδικήσει τον εαυτό της σε πολλά παιχνίδια μέσα στη σεζόν, πράγμα που δείχνει ότι έχει σταματήσει πλέον να γίνεται και είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς.

– Ήρθες στην ομάδα, προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Πως βλέπει το υλικό της ομάδας και ποιοι οι προσωπικοί σου στόχοι για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος;

Η ομάδα έχει υλικό και για παραπάνω θέσεις στη βαθμολογία. Δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα μας η 7η θέση που βρισκόμαστε. Στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται!

 Την Κυριακή η ομάδα μας, πήρε μια μεγάλη νίκη στην έδρα της Ηλιούπολης. Πως το έζησες το ματς αυτό;

Το ματς στην Ηλιούπολη ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, παρόλα αυτά επίσης γνωρίζαμε πως το μεγαλύτερο μερίδιο άγχους βρίσκεται σε αυτούς. Ήμασταν αποτελεσματικοί, παίξαμε όπως ακριβώς έπρεπε και εν τέλει κερδίσαμε.

– H ομάδα μας έχει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, που οι περισσότεροι προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Με ποιον συμπαίκτη σου είσαι πιο κοντά και ποιον θεωρείς η «αποκάλυψη» της χρονιάς;

«Αποκάλυψη» δε θεωρώ ότι υπάρχει, γιατί πολλά νέα παιδιά στην ομάδα προσφέρουν τα μέγιστα κάθε Κυριακή, όποτε θα ήταν αδικία να αναφερθώ μόνο σε έναν. Πιο κοντά είμαι με τον Παναγιώτη τον Παυλόπουλο, μιας και είχαμε υπάρξει ξανά συμπαίκτες για 2 σεζόν όποτε η σχέση μας κρατάει από παλιά!

– Θέλουμε να μας δώσει το μήνυμα σου στους φιλάθλους της ομάδας μας…

Οι φίλαθλοι της ομάδας να μας στηρίζουν σε κάθε αγώνα, και να έχουν υπομονή! Η ομάδα μαθαίνει από τα λάθη της και θα παρουσιάζει άλλο πρόσωπο μέρα με τη μέρα οπότε ας είμαστε όλοι συσπειρωμένοι!


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35