social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταμίρης: «Βαριά φανέλα»

Σταμίρης: «Βαριά φανέλα»

Συνέντευξη παραχώρησε ο άσος του ΑΟ Χαϊδαρίου, Δημήτρης Σταμίρης στην επίσημη σελίδα του ΑΟ Χαϊδαρίου.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

– Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, αλλά τις τελευταίες αγωνιστικές μετράμε πέντε σερί νίκες. Που οφείλεται αυτό μιας και το ζεις από κοντά;

Η ομάδα ξεκίνησε την σεζόν με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η θεμιτή χημεία. Όμως όσο περνάει ο καιρός αποδεικνύεται ότι αυτό ήταν το μείζων «πρόβλημα». 5/5 όπως προείπες, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα ακόμα. Εγώ, οι συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο προσπαθούμε κάθε εβδομάδα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

– Το ματς με τον Παλαιό Φάληρο κρίθηκε από ένα γκολ, που είχες συμμετοχή. Πως τον έζησες τον αγώνα;

Το παιχνίδι με το Παλαιό Φάληρο ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι ένα δύσκολο διότι είναι μια ομάδα στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και χρειαζόταν τους βαθμούς. Βρεθήκαμε σε άσχημη μέρα όμως ακόμα και έτσι δείξαμε ψυχή και φύγαμε από εκεί με το ιδανικό. Την νίκη.

– Η ομάδα μας βρίσκεται στην 6η θέση, ποιος πιστεύεις ότι είναι ο στόχος της ομάδας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και πες μας λίγα λόγια το επόμενο ματς κόντρα στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου?

Οι στόχοι της ομάδας είναι ξεκάθαροι. Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Η 6η θέση μας αδικεί. Το Χαϊδάρι είναι μια ομάδα με βαριά φανέλα και σε καμία περίπτωση δεν της αξίζει αυτή η θέση. Το παιχνίδι με την θύελλα θα είναι και αυτό δύσκολο αλλά θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα σκληρά έτσι ώστε αυτό το νικηφόρο σερί να συνεχιστεί.

– Με ποιον συμπαίκτη σου είσαι πιο κοντά και ποιον θεωρείς η «αποκάλυψη» της χρονιάς;

Δεν θα μπορούσα να πω ότι είμαι με κάποιον πιο κοντά. Είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια πλέον. Ούτε επίσης μπορώ να ονομάσω κάποιον ως «αποκάλυψη» της χρονιάς. Αν το έκανα ίσως αδικούσα κάποιον άλλον. Θέλω να πιστεύω ότι όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα είμαστε όλοι μαζί μια «αποκάλυψη».

– Πέρα από ποδοσφαιριστής ασχολείσαι και με το τραγούδι. Πως προέκυψε αυτό?

Ασχολούμαι με πολλά είδη τέχνης. Μια από αυτές είναι η μουσική. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει πράγματα για τον εαυτό του τα οποία τον εκφράζουν και τον ευχαριστούν. Να εξελίσσει τον εαυτό του σε όσα περισσότερα μπορεί.

– Θέλουμε να μας δώσει το μήνυμα σου στους φιλάθλους της ομάδας μας…

Οι φίλαθλοι πρέπει να είναι παρόν. Τους θέλουμε δίπλα μας. Πρέπει να είναι ο 12ος παίχτης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35