social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιώργος Κοντής σημαίνει άνοδος....

Γιώργος Κοντής σημαίνει άνοδος....

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει τη δική τους σελίδα στα γήπεδα της Αθήνας είναι και ο Γιώργος Κοντής...

Ο ικανότατος ακραίος αμυντικός που αγωνίζεται στν Ατταλο, έχει συνδέσει άμεσα το όνομα του με τη λέξη άνοδος, κάτι που φαίνεται από τα στοιχεία της καριέρας του.Τα τελευταία 6 χρόνια έχει καταφέρει να έχει καθοριστική συμμετοχή σε τρεις ανόδους! Το 2014-15 με την Ειρήνη Πετρούπολης, το 2017-18 με τη Νέα Ιωνία και το 2019-20 (που μόλις τελείωσε) με τον Ατταλο. Το εντυπωσιακό είναι πως και στις 3 αυτές χρονιές ήταν στην πρώτη τριάδα των ποδοσφαιριστών με τις περισσότερες συμμετοχές. Επίσης το 2015-16 με τα Πετράλωνα και το 2018-19 με τον Ατταλο έχασε την άνοδο για μόλις δύο βαθμούς!

Ο Γιώργος Κοντής δεν θέλησε να πει πολλά για αυτές τις επιτυχίες του, αποδεικνύοντας πως προτιμάει να μιλάει μέσα στο γήπεδο. Αρκέστηκε στην παρακάτω λακωνική δ'ηλωση μιλώντας στο Soccerlive και στον Θανάση Ζαχάκη..

Αυτό που θέλω ε'ιναι να έχω την υγεία μου, και να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στην ομάδα του Ατταλου που αγωνίζομαι τώρα. Θα κάνω ότι μπορώ για να μπορέσει η ομάδα να πανηγυρίσει μια ακόμη άνοδο και να αγωνιστώ μαζί της σε Εθνική κατηγορία...


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35