social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Και επίσημα στην ΑΕ Ιλίου ο Μπάμπης Ανταλής

Και επίσημα στην ΑΕ Ιλίου ο Μπάμπης Ανταλής

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Μπάμπη Ανταλή στην ΑΕ Ιλίου, με τον έμπειρο αμυντικό να δίνει τα χέρια με τη διοίκηση του συλλόγου..

Υπενθυμίζουμε πως ο Μπάμπης Ανταλής μετράει 3 συνεχόμενες ανόδους τα ισάριθμα τελευταία χρόνια και 4 στα τελευταία 5, και φιλοδοξεί να συνεχίσει αυτό το εκπληκτικό σερί.

Ο Μπάμπης μίλησε στο Soccerlive και στον Θανάση Ζαχάκη, και ας δούμε τι μας είπε...

Ο λόγος που επέλεξα να συνεχίσω στην ΑΕ Ιλίου είναι πως θέλω να βοηθήσω μία ακόμη ομάδα της πόλης μου να διακριθεί. Η ΑΕ Ιλίου έχει ήδη πολύ καλό υλικό, και με τις προσθήκες που έγιναν τόσο σε αγωνιστικό, .όσο και σε προπονητικό και διοικητικό επίπεδο, θεωρώ πως έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την άνοδο στην Β' ΕΠΣΑ. Αυτός είναι και ο στόχος μας, ενώ παράλληλα θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο φέρνοντας τον κόσμο κοντά στην ομάδα. Να ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο, τόσο εμείς που παίζουμε, όσο και αυτοί που θα έρχονται να μας βλέπουν.

Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα να τα καταφέρει, να συνεχίσω το σερί των ανόδων, αλλά και να βοηθήσω τα νέα παιδιά της ομάδας με την εμπειρία μου.

Στη φωτό διακρίνεται ο Μπάμπης Ανταλής με τον πρόεδρο της ομάδας Παναγιώτη Σπυρίδη και τον Τεχνικό Διευθυντή και γενικό αρχηγό Θανάση Αναστόπουλο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35