social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κανακόπουλος: Να δείξει λογική η Πολιτεία στον αθλητισμό

Κανακόπουλος: Να δείξει λογική η Πολιτεία στον αθλητισμό

Ο Εφραίμ Κανακόπουλος φέτος πήρε το χρίσμα από τους Λουκά Ρόπα και Δημήτρη Ζυγούρη για να καθίσει πέντε φορές κάτω από την εστία της ΑΕ Ηρακλείου έχοντας δείξει εξαιρετικό πρόσωπο ως γκολκίπερ.

Ο νεαρός πορτιέρο που διανύει το 20ο έτος της ηλικίας του, βλέπει το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ να μην διεξάγεται λόγω της πανδημίας που έχει σκεπάσει την υφήλιο και σίγουρα αυτό αποτελεί τροχοπέδη όχι μόνο για εκείνον αλλά για τους περισσότερους αθλητές.

Έτσι η υπομονή είναι το μοναδικό όπλο που καλούνται να χρησιμοποιήσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές αυτό το διάστημα μέχρι να επιστρέψουμε -σταδιακά- σε μια κανονικότητα.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Εφραίμ Κανακόπουλο, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί λέγοντας: "Σε μια πολύ δύσκολη εποχή για όλο το κοσμο ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι ένας κλάδος όπου έχουν πληγεί πολύ. Βιώσαμε ήδη μια καραντίνα την περσινή χρόνια κατά την οποία βρεθήκαμε εκτός αγωνιστικών χώρων για 6 μήνες. Το γεγονός αυτό καθιστούσε εξαρχής δύσκολη την την φετινή σεζόν. Αυτή την στιγμή καλούμαστε να συνεχίσουμε να ζούμε την νέα καραντίνα και να μην υποκύψουμε στις επιπτώσεις όπου υποφέρει η τωρινή κατάσταση".

Για τις δυσκολίες που περνούν οι αθλητές αυτή την περίοδο, ο Κανακόπουλος πρόσθεσε: "Το εργαλείο μας, είναι το σώμα μας, δεν είμαστε μηχανές και χρειαζόμαστε καθημερινή προπόνηση για να αποφύγουμε τραυματισμούς. Σεβόμενοι κάθε προσπάθεια της πολιτείας, κι φυσικά με επίγνωση όλης της κατάστασης ζητάμε από την πολιτεία να δείξει ότι μας υπολογίζει καθώς υπάρχουν άτομα τα οποία ζουν από το ποδόσφαιρο και τώρα έχουν μείνει άνεργοι και αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Να δείξει λογική και να μας αφήσει να επιστρέψουμε πίσω στα γήπεδα , μόνο με την προϋπόθεση ότι μπορούν να τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα,τα οποία θα μας εξασφαλίσουν την υγεία μας.Δυστυχώς,η διαρκής διακοπή του αθλητισμού θα λειτουργήσει σαν ταφόπλακα για τα νέα παιδιά τα οποία έχουν φιλοδοξίες και όρεξη ώστε να επιτύχουν τα όνειρα τους."


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35