social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΠΟΨ: «Να βγούμε νικητές απέναντι στον αόρατο... εχθρό»

ΠΟΨ: «Να βγούμε νικητές απέναντι στον αόρατο... εχθρό»

Μέσω δελτίο τύπου ο ΠΟ Ψυχικού ενημέρωσε ότι λαμβάνοντας υπόψιν το διάγγελμα του πρωθυπουργού, θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για όλα τα τμήματα του προκειμένου να παραμείνουν ενεργά τηρώντας στο ακέραιο το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Αναλυτικά το κειμενο της ανακοίνωσης

Κατόπιν της σημερινής επίσημης ανακοίνωσης του Πρωθυπουργού για την εφαρμογή πρόσθετων περιοριστικών μέτρων στην Αττική για την αντιμετώπιση της έξαρσης της πανδημίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προσεχώς θα δημοσιοποιήσουμε το πρόγραμμα δράσεων και λειτουργίας όλων των τμημάτων του Συλλόγου μας, πάντα στα πλαίσια της αυστηρής τήρησης κάθε μέτρου και κανονισμού που θεσπίζει η Πολιτεία για την προστασία της σωματικής ακεραιότητας όλων.

 
Ομολογουμένως όλοι μας, διανύουμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση στη σύγχρονη παγκόσμια ιστορία, που προκαλεί ήδη μεγάλες επιπτώσεις σε όλους τους τομείς της ζωής μας.
 
Σας καλούμε όλους, να γίνουμε οι ήρωες της νίκης απέναντι σε αυτόν τον αόρατο εχθρό, να γίνουμε όλοι η ασπίδα προστασίας του εαυτού μας και των συνανθρώπων μας νιώθοντας και πράττοντας κάθε στιγμή με το υψηλότερο αίσθημα ευθύνης, ώστε το συντομότερο δυνατόν να κλείσει αυτή η κακή παρένθεση και να επανέλθουμε στη φυσιολογική καθημερινότητα των ευχάριστων στιγμών που δίδει η ελευθερία, όπως ο καθένας έχει επιλέξει για τον εαυτό του.
 
ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΠΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΙ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΨ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΞΑΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΔΥΝΑΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ:
 
ΨΥΧΙΚΟ

Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35