social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δημήτρης Λεβέντης: «Έχετε σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα στους πολίτες»

Δημήτρης Λεβέντης: «Έχετε σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα στους πολίτες»

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο άσος του ΓΣ Αργυρούπολης, Δημήτρης Λεβέντης, δείχνοντας αγανακτισμένος και οργισμένος με τον τρόπο τον οποίο τα ΜΜΕ μεταδίδουν την πανδημία προς τον κόσμο.

Ο ικανότατος άσος έκανε λόγο για ταύτιση απόψεων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης υποστηρίζοντας ότι οι "δήθεν επιστήμονες" φοβίζουν το λαό.

Αναλυτικά

Μπορεί στα αθλητικά sites να παρουσιάζομαι ως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, αλλά δεν είμαι μόνο αυτό.
Είμαι απόφοιτος του τμήματος Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και πάνω απ' όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Αναφέρω τις σπουδές μου γιατί κάποιοι εμφανίζουν ως ''κορώνες'' (ωραία λέξη) τα πτυχία τους.
Ο πλανήτης μας βιώνει τους τελευταίους 15 περίπου μήνες μια υγειονομική κρίση, η οποία όμως έχει πρωτοφανείς κοινωνικές και οικονομικές προεκτάσεις.
Είμαι 31 ετών και πρώτη φορά στη σύντομη ζωή μου παρατηρώ τέτοια ταύτιση απόψεων στα ΜΜΕ. Όλοι αναπαράγουν το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό. Είναι μήπως τα 20 εκατομμύρια ευρώ που εισέπραξαν για την καμπάνια ΄΄Μένουμε στο Σκοτάδι''; Ή επιθυμούν τόσο πολύ τη σωτηρία μας;
Όποιος παρουσιάζει αντίθετη άποψη από αυτή των συστημικών ΜΜΕ παρουσιάζεται ως γραφικός, αρνητής του ιού, αρνητής της μάσκας, αρνητής των εμβολίων, αρνητής της δυτικής ιατρικής (;:!), ακροδεξιός, κλπ.
Εγώ λοιπόν δεν είμαι τίποτε απ΄ όλα αυτά. ΕΙΜΑΙ ΑΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. Είμαι αρνητής της ''ζωής'' που θέλετε να επιβάλλετε, τρομοκρατώντας μας με ιούς, λοιμούς, σεισμούς, καταποντισμούς, πρόστιμα και ωράρια. Είμαι αρνητής της δυστοπικής κοινωνίας που οραματίζεστε χωρίς ανθρώπινη επαφή, χωρίς χόμπι, χωρίς γέλιο, χωρίς χαρά.
Την Κυριακή τρέχαμε σαν τα ποντίκια να κρυφτούμε από τις 5:45 μ.μ. και ενώ ήταν ακόμα μέρα γιατί φοβόμαστε τα υπέρογκα πρόστιμά σας και όχι τους ιούς σας.
Έχετε το θράσος να μου κάνετε υποδείξεις για το πως θα προστατεύσω την υγεία μου, ενώ είμαι αθλητής από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν πίνω, δεν καπνίζω, κοιμάμαι σωστά και κάνω καλή διατροφή.
Δεν έχετε το θάρρος (ούτε εσείς, ούτε οι προηγούμενοι, ούτε οι επόμενοι) να αναλάβετε την ευθύνη για την κακή κατάσταση του Συστήματος Υγείας και ρίχνετε το μπαλάκι στον κόσμο, επικαλούμενοι ''ατομικές ευθύνες΄΄ και διάφορα άλλα μπαρμπουτσαλοειδή (ποιητική - συγγραφική αδεία).
Τα παπαγαλάκια σας παρουσιάζουν συχνότατα ''fake news'' στον ανυποψίαστο κόσμο, ενώ αποκρύπτουν επιμελώς και τεχνηέντως τις ημι - παράνομες δραστηριότητες κάποιων ανέμελων.
Έχετε καταργήσει την παιδεία (σχολεία, πανεπιστήμια), τον ομαδικό αθλητισμό (γήπεδα), τον πολιτισμό (θέατρα, κινηματογράφοι), τη διασκέδαση (εστίαση) και γενικά όποιον τρόπο μπορούν οι άνθρωποι να έρθουν πιο κοντά.
Έχετε βάλει υποτιθέμενους ''ειδικούς επιστήμονες'' να φοβίζουν τον λαό με προβλέψεις (λες και είναι ''Λίτσες Πατέρες'') για υγειονομικούς ''Αρμαγεδδώνες''.
Αντιθέτως, έχετε φιμώσει λαμπρούς επιστήμονες όπως ο Γιάννης Ιωαννίδης (με δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά που ένας Σύψας δεν φτάνει ούτε σε 10 ζωές), που μιλούν για τις θλιβερές επιπτώσεις ενός μακροχρόνιου lockdown.
Έχετε σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα στους πολίτες, ακολουθώντας την παλιά δοκιμασμένη συνταγή του ''διαίρει και βασίλευε'', την οποία και εφάρμοζε η Περσική Αυτοκρατορία για να παρεισφρήσει στην Αρχαία Ελλάδα. Άλλωστε ένας λαός που δε γνωρίζει την Ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την επαναλάβει, γι' αυτό έχετε καταργήσει και την ΠΑΙΔΕΙΑ.
Υ.Γ.1 Θα κάνω και εγώ προβλέψεις, όπως οι ''ειδικοί'', βέβαια δε θα πληρωθώ γι αυτό. Τα κεφάλια μέσα ως τον Ιούνιο, μια μικρή ανάσα το καλοκαίρι και από Οκτώβρη έρχονται νέα επεισόδια της κακόγουστης κωμικοτραγικής σειράς ''Covid 19''.
Υ.Γ.2 Ο ''Μεγάλος Αδελφός'' στο ''1984'' του George Orwell μας έλεγε ότι 2+2=5. Εσείς τον έχετε ξεπεράσει. Τρίζουν τα κόκκαλα του Goebbels.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35