social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσούνης: «Η Πολιτεία θα πρέπει να επανεκτιμήσει τη στάση της»

Τσούνης: «Η Πολιτεία θα πρέπει να επανεκτιμήσει τη στάση της»

Ο Γιώργος Τσούνης βρίσκεται στο τιμόνι της Ατλαντίδας, ωστόσο, η πανδημία δεν επιτρέπει στον ίδιο όπως και στον περισσότερο κόσμο να κάνει αυτό που αγαπάει.

Ο έμπειρος προπονητής παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις γύρω από το ποδόσφαιρο, με τον ίδιο να παίρνει θέση μέσω του soccerlive δηλώνοντας τα εξης

"Ζούμε μια δυστοπική κατάσταση τελείως τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι κάτι πρωτόγνωρο. Πιστεύω ότι όλο αυτό που ζούμε είναι δύσκολα διαχειρίσημο τόσο σε πολιτικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο. Σίγουρα απ' τη στιγμή που υπάρχουν συνάνθρωποι μας που πεθαίνουν και υποφέρουν το να συζητάμε για ποδόσφαιρο και διασκέδαση ίσως να φαντάζει κάπως ουτοπικό, αλλά, απ' την άλλη πλευρά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο και κυρίως το ερασιτεχνικό είναι το πιο υγιές κύτταρο της κοινωνικής μας ζωής και το να μπορούν τα νέα παιδιά να αθλούνται αφενός είναι δικαίωμα και αφετέρου έχει πολλά αντισταθμιστικά οφέλη στην κοινωνία τόσο στο ψυχολογικό κομμάτι όσο και στο κομμάτι της υγείας. Οπότε θεωρώ ότι η Πολιτεία θα πρέπει να επανεκτιμήσει τη στάση της στο θέμα του αθλητισμού γιατί μακροπρόθεσμα θα έχουμε πολλά προβλήματα απ' τον εγκλεισμό των παιδιών στο σπίτι και απ' την έλλειψη ομαδικής άθλησης και της συμμετοχής στους αθλητικούς συλλόγους. Η ατομική άθληση είναι μια λύση αλλά είναι ημίμετρο. Δεν προσφέρει τις διεξόδους που δίνει η ομαδική άθληση. Υπάρχει η κατανόηση για τη θέση της Πολιτείας αφού πάνω απ' όλα είναι η υγεία".

Για τη συγκέντρωση που έγινε την περασμένη Παρασκευή στο Σύνταγμα, ο κ. Τσούνης πρόσθεσε: "Η συγκέντρωσή που έγινε προχθές στο Σύνταγμα δεν είχε καμία ιδεολογική χροιά. Ήταν αυθόρμητη συγκέντρωση ανθρώπων που αγαπούν τον αθλητισμό και ανησυχούν για το μέλλον τους. Το οικονομικό κομμάτι, που πολλοί άνθρωποι του αθλητισμού έχουν ως προτεραιότητα λόγω επιβίωσης, κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να μπαίνει πρώτο στη ζυγαριά. Πρώτο μπαίνει η υγεία των παιδιών , η ψυχολογική και σωματική τους. Τέλος κλείνοντας θέλω να πω ότι η Πολιτεία πρέπει να σκεφτεί και με τους κατάλληλους χειρισμούς σε συνεργασία με τους ειδικούς βάσει των κατάλληλων πρωτοκόλλων να ανοίξει ο αθλητισμός και εάν χρειαστεί να στηρίξει και οικονομικά την όλη προσπάθεια γιατί τα μακροπρόθεσμα οφέλη θα είναι μεγαλύτερα. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35