social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τέλος ο Οκσίσογλου από την Σταμάτα

Τέλος ο Οκσίσογλου από την Σταμάτα

Δεν συνεχίζει ο Άρης Οκσίσογλου στην Σταμάτα.

 Ο "σβούρας" που για μερικούς μήνες στην ΕΠΣΑΝΑ κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του έλυσε τη συνεργασία του με τους πράσινους και πλεον αναζητάει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Έχοντας περάσει από Χαραυγιακό, Κηφισιά κατακτώντας δύο ανόδους και Ατρόμητο Πειραιά και Περιστέρι, ο ικανότατος άσος δεν θα αργήσει να επιλέξει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο ίδιος μετά το διαζύγιο τόνισε

''Θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου για ό,τι περάσαμε από την προετοιμασία του καλοκαιριού μέχρι την αγωνιστική περίοδο αν και σύντομη λόγω των συνθηκών. Αυτό που θέλω να τονίσω ιδιαίτερα είναι ότι λόγω της εποχής και της δύσκολης κατάστασης που περνάγαμε στις αρχές αυτής της ποδοσφαιρικής σεζόν και συνεχίζουμε να περνάμε όλοι μας οι άνθρωποι που ήταν πίσω από την ομάδα ήταν ΚΎΡΙΟΙ σε όλα τους κάτι που αποδεικνύει και την σοβαρότητα της διοίκησης!!! Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον προπόνητη κ.Αργυρη Πούλο για την άψογη συνεργασία που είχαμε κατα τη διάρκεια της σύντομης αυτής σεζον!! ''

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35